Primul Clip Din Filmul FURY: Tancul Din Al Doilea Război Mondial, Condus De BRAD PITT

Primul Clip Din Filmul FURY: Tancul Din Al Doilea Război Mondial, Condus De BRAD PITT

Actorii Brad Pitt, Logan Lerman, Micheal Pena, Jon Bernthal şi Shia LaBeouf, joacă într-o dramă intensă despre al doilea război mondial, unde principala atracţie, este un tanc intitulat Fury, pe care îl poţi admira în primul clip al filmului regizat de David Ayer.

Povestea din Fury, ne poartă în aprilie 1945, atunci când regimul nazist este în colaps şi toate semnele prevestesc sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Wardaddy (Brad Pitt), este un sergent american cu mare experienţă în luptă, iar împreună cu echipajul său de cinci oameni, el conduce un tanc Sherman, ce ajunge să fie supranumit Fury. În timp ce forţele aliate, schimbă soarta războiului, ei trebuie să pătrundă în spatele liniilor inamice, pentru o misiune cvasi-sinucigaşă, ce ar trebui să dea o ultimă lovitură decisivă forţelor armate ale Germaniei naziste.

Brad Pitt în Fury

Scenariul filmului Fury, este scris de regizorul David Ayer (End Of Watch), iar atmosfera sumbră de la sfârşitul celui de al doilea război mondial, este redată excelent prin intermediul noului clip, ce ne poartă în spatele camerei de filmat. În timp ce vom vedea mai bine cum va arăta primul trailer veritabil, ce va fi lansat în curând, acest nou featurette, pare să liniştească temerile fanilor, mai ales că primele imagini, arată extrem de promițător. Toți cei implicați, par să sublinieze faptul că filmul este o piesă unică, ce se bazează pe trăirile personajelor, precum și faptul că această poveste originală, îi permite lui Ayer, libertatea de a explora subiectul, aşa cum vrea el.

Michael Pena, Jon Bernthal, Shia LaBeouf şi Logan Lerman pe platourile de filmare ale dramei FURY

Fury, este cu siguranţă pe lista filmelor cele mai anticipate din această toamnă, iar pe cât de generos a fost în trecut regizorul David Ayer, cu imaginile de pe platourile de filmare, am fost extraordinar de curios să văd imagini reale din film. Evident, e mult prea devreme pentru a decide dacă Ayer a reușit în misiunea lui de a face un film de război mult mai nuanțat.
Dar distribuţia promiţătoare şi secvenţele de acțiune ale clipului, promit că vom vedea o dramă memorabilă, de toată frumuseţea.

Fury Poster

În film mai joacă Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal și Jason Isaacs.
Fury va ajunge în cinematografe pe 14 noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.