TDFN-RO-The-Penguins-of-Madagascar

Primul Trailer Amuzant Pentru Spinofful THE PENGUINS OF MADAGASCAR: Echipa E În Pericol

DreamWorks Animation a lansat primul trailer pentru spinoff-ul din franciza Madagascar, The Penguins Of Madagascar, viitoarea animaţie ce spune povestea amuzantă a isteţilor şi amuzanţilor pinguini ai seriei.

Regizat de Eric Darnell (Madagascar 3: Europe Most Wanted) și Simon J. Smith (Bee Movie), filmul animat prezintă echipa de pinguini din celebra franciză Madagascar, ce au furat lumina reflectoarelor şi conduc acum propriul film. Într-o aventură super amuzantă, pinguini sunt capturaţi de o echipă secretă de protecție a animalelor, ce îl are ca lider pe lupul Classified, interpretat de Benedict Cumberbatch. Deși poate părea o modalitate ușoară de a extinde seria de aventuri din Madagascar, acest trailer este de fapt, foarte amuzant.

Skipper, Kowalski, Rico și Private în The Penguins Of Madagascar

Filmul pare să facă aluzie la filmele de acţiune din anii ’80 – ’90, iar pinguinii titulari sunt o mare sursă de glume sarcastice şi un adevărat show de comedie.
Descoperă secretele distractivilor și misterioşilor pinguini, în timp ce aventurile lor ne poartă în jurul lumii, într-o misiune de spionaj global. Skipper, Kowalski, Rico și Private, trebuie să-și unească forțele cu o organizaţie spion condusă de agentul Clasificate, pentru a-l opri pe mizerabilul personaj negativ, Dr. Octavius Brine – interpretat de John Malkovich – să preia lumea.

Skipper, Kowalski, Rico și Private în The Penguins Of Madagascar

Filmul mai beneficiază de vocile unor actori ca Andy Richter, Tom McGrath, Chris Miller, Ken Jeong, Annet Mahendru și Peter Stormare.
Animaţia Pinguinii Din Madagascar ajunge în cinematografe pe 26 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.