Primul Trailer Fantastic Pentru FURY, Drama Despre Al Doilea Război Mondial Cu BRAD PITT

Războiul nu se termină în linişte, spune vocea lui Brad Pitt în primul trailer oficial pentru FURY, drama despre finalul celui de al doilea război mondial regizată de David Ayer, în care mai joacă Logan Lerman, Micheal Pena, Jon Bernthal şi Shia LaBeouf.

Primul Trailer Fantastic Pentru FURY Drama Despre Al Doilea Război Mondial Cu BRAD PITT

Într-o mişcare îndrăzneaţă, ce dă startul unei campanii publicitare ce vine cam devreme, primim astăzi cadou, primul poster oficial al filmului Fury, în care Brad Pitt joacă rolul de lider al unui pluton de rezervă ce a supraviețuit multor orori în cel de al doilea război mondial. Cu toate acestea, spre finalul războiului, atunci când regimul nazist este în colaps şi toate semnele prevestesc sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, echipa tancului veteran Fury, se vede fața cu o misiune incredibilă, în timp ce sunt împovăraţi cu un nou recrut, ce nu a văzut niciodată interiorul unui tanc. O mare parte din primul trailer al filmului, se concentrează pe relația dintre veteranul personaj interpretat de Brad Pitt și noul recrut jucat de Logan Lerman.

Echipajul tancului Fury

Toate cadrele de început, fac ca filmul lui David Ayer să arate foarte convențional. Dar lucrurile se schimbă imediat, atunci când liniştea convenţională este întreruptă de câteva cadre impresionante ce prezintă scene de luptă şi situaţii neprevăzute de război. După cum vei vedea şi din trailer, echipajul tancului este destul de bine închegat, astfel demonstrând că disciplina şi bună coordonare a sergentului Wardaddy, face minuni în situaţii limită. În timp ce forţele aliate schimbă soarta războiului, echipajul tancului Sherman, trebuie să pătrundă în spatele liniilor inamice, pentru o misiune cvasi sinucigaşă, ce ar trebui să dea o ultimă lovitură decisivă forţelor armate ale Germaniei naziste. Scenariul filmului Fury, este scris de regizorul David Ayer (End Of Watch), iar atmosfera sumbră de la sfârşitul celui de al doilea război mondial, este redată excelent prin intermediul noului trailer. Filmul este o piesă unică, ce se bazează pe trăirile personajelor principale, precum și pe faptul că este o poveste originală, o dramă intensă ce sunt sigur că va fi nominalizată la cel puţin o categorie a premiilor Oscar.

Primul poster oficial pentru filmul Fury cu Brad Pitt

Fury, este cu siguranţă pe lista filmelor cele mai anticipate din această toamnă, iar distribuţia promiţătoare şi secvenţele de acțiune ale primului trailer, promit că vom vedea o dramă memorabilă, de toată frumuseţea. În film mai joacă Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal și Jason Isaacs. Fury va ajunge în cinematografe pe 14 noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.