Primul Trailer THE NOVEMBER MAN: PIERCE BROSNAN Se Întoarce La Filmele De Acțiune

După mulţi ani de la ultimul său rol ca şi Bond, PIERCE BROSNAN, revine
în jocul de-a spioni cu filmul de acţiune, THE NOVEMBE MAN și are
alături de el, o fostă fată Bond: OLGA KURYLENKO, din filmul Quantum Of
Solace.

Primul Trailer THE NOVEMBER MAN: PIERCE BROSNAN Se întoarce La Filmele De Acțiune

Thriller-ul regizat de Roger Donaldson, are foarte multe elemente ce ar aduce cu aventura lui 007 şi sunt sigur că există o mulțime de oameni ce vor compara The November Man cu franciza Bond. Este destul de distractiv şi curios în acelaşi timp să îl vedem pe Brosnan revenind înapoi la acest gen de filme, mai ales că el apare alături de fostă fată Bond, Olga Kurylenko.

Dacă totul merge bine cu filmul The November Man, acesta are potențialul de a lansa o nouă franciză de spionaj, asta fiind tot în avantajul carierei lui Brosnan.
Filmul este bazat pe seria de romane scrisă de Bill Granger, There Are No Spies, ce se centrează pe personajul lui Pierce Brosnan, Peter Devereaux. În ciuda comparațiile inevitabile cu 007, The November Man, are loc într-o lume mai puțin fantastică şi mult mai închisă.

Având numele de cod „The November Man”, Peter Devereaux (Pierce Brosnan), este un agent letal și foarte bine pregătiți, un fost agent CIA, care se bucură de o viață liniștită în Elveția. Atunci când Devereaux, este ademenit să revină într-o ultimă misiune, în care trebuie să protejeze un martor valoros pe nume Alice Fournier (Olga Kurylenko), el descoperă că această misiune îl marchează ca țintă pe fostul său prieten și protejat, agentul CIA, David Mason (Luke Bracey), într-un joc mortal ce implică oficiali de rang înalt CIA și pe Președintele rus. Având suspiciuni tot mai mari, că există un trădător în cadrul agenției, Devereaux nu poate avea încredere în nimeni şi trebuie să rupă toate regulile, fără menajamente.

În film mai joacă Luke Bracey și Eliza Taylor.
The November Man, ajunge în cinematografe din 27 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.