RIAN JOHNSON Va Regiza STAR WARS EPISODUL VIII Şi Va Scrie Scenariul Pentru EPISODUL IX

În timp ce se munceşte din greu la Star Wars Episodul VII, aflăm dintr-o ştire surprinzătoare că scriitorul și regizorul Rian Johnson (Looper), va regiza Episodul VIII şi va scrie scenariul pentru Episodul IX.

RIAN JOHNSON Va Regiza STAR WARS EPISODUL VIII ŞI Va Scrie Scenariul Pentru EPISODUL IX

Star Wars: Episodul VII, este în prezent în producție, dar nici nu a început bine isteria zvonurilor despre subiectul filmului sau despre distribuţia acestuia, că studioul l-a şi angajat deja pe regizorul filmului Godzilla, Gareth Edwards, la carma spin-off-ului Star Wars ce va fi lansat în 2016 și pe regizorul filmului Chronicles, Josh Trank, pentru un alt spin-off. În timp ce regizorul J.J. Abrams, continuă să lucreze la următoarea mega producţie ce vă buimăcii fanii Star Wars din întreaga lume, se pare că Disney şi Lucasfilm, au ales regizorul ce este pe cale să lucreze la următorul capitol major în curs de dezvoltare din seria Star Wars. Scriitor şi regizorul filmului Looper, Rian Johnson, a fost ales să conducă următor episod din saga Star Wars, şi ne așteptam din clipă în clipă, să fie anunțat oficial ca regizor al filmului Star Wars Episode VIII. Zvonuri inițiale, îl plasau pe Rian şi la regia lui Star Wars Episode IX, dar din câte se pare, acest lucru a fost doar un zvon.

Regizorul Rian Johnson

Totuși, el va scrie scenariul pentru al treilea film din noua trilogie Star Wars. Este mai puţin important dacă Rian Johnson, va regiza şi Episodul VIII şi episodul IX. Important este, pasul uriaș pe care regizorul Johnson, îl face cu această mişcare îndrăzneaţă. Angajarea lui J.J. Abrams, a fost logică, el fiind deja un regizor ce se descurcă de minune cu blockbustere, ca să nu mai adăugăm experienţa sa în calitate de producător executiv, la o tonă de titluri populare, atât în televiziune cât şi în industria cinema. Angajarea lui Gareth Edwards și a lui Josh Trank, pentru cele două filme spinoff, ce se vor desprinde din povestea principală Star Wars, are şi ea sens, deoarece fiecare la rândul lui, a realizat blockbustere de succes. Totuşi, angajarea lui Rian Johnson, este o declaraţie serioasă venită din partea celor de la Lucasfim şi Disney, o declaraţie subtilă ce ar putea spune: ne dorim un regizor care poate aduce solemnitate în această serie populară.

Rian Johnson la lansarea filmului sci-fi Looper

Desigur, Rian Johnson, va trebui să facă ceva oarecum neconvențional cu episodul VIII, dar cum are la dispoziţie mai mulți ani pentru a lucra la un scenariu, putem paria de pe acum că Rian Johnson, va dezlănţui pasiunea și talentul pe care l-a demonstrat încă de la primele sale filme.
Primul film al lui Johnson, Brick, a costat 500.000 dolari și a fost o dramă unică. Al doilea film al său, The Brothers Bloom (2008), a fost o producţie distractivă, filmată parţial şi în România, un film ce a avut în distribuţie actori ca Rachel Weisz, Mark Ruffalo şi Adrien Brody. Apoi a fost Looper, un SF despre călătoria în timp, realizat cu doar 30 milioane dolari, producţie ce a arătat cât de mult a evoluat Rian Johnson, atât în ​​concepţia scenariului, cât şi în stilul vizual al regiei. Trebuie neapărat să adaug aici că, Rian Johnson, a realizat unele dintre cele mai bune episoade ale serialului Breaking Bad.

Star Wars: Episodul VII

Totuşi, sunt sigur că multă lume se întreabă în acest moment: dar oare ce înseamnă asta pentru J.J. Abrams?! va rămâne el implicat în viitoarele proiecte Star Wars?! Poate în calitate de producător executiv? Sunt sigur că experienţa lui Abrams şi faptul că este un fan convins Star Wars, îi vor aduce o poziţie în echipa creativă a următoarelor proiecte legate de Universul Star Wars. Oricum ar fi, Rian Johnson, este o alegere ce ar putea aduce o viziune proaspătă și o poveste de calitate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.