Toată Gaşca De Dansatori Se Adună În Trailerul Nou Pentru STEP UP 5: ALL IN

Stelele filmelor anterioare din francizei Step Up, îşi unesc forțele pentru a purta o luptă strânsă ce le-ar putea defini visele și cariera, în noul trailer pentru următorul film plin de dans şi culoare: Step Up 5: All In.

Toată Gaşca De Dansatori Se Adună În Trailerul Nou Pentru STEP UP 5: ALL IN

Deși multe filme de dans au avut continuări, filmul Step Up din 2006, a fost singurul care a lansa oficial o franciză mai mare. Seria celor de la Summit Entertainment a avut succesul comercial aşteptat, iar ultimul film al francizei Step Up: Revolution, deşi nu s-a comportat excelent la boxoffice, cel mai nou film intitulat Step Up: All In, revine la magia dansului de dragul artei, mai degrabă decât a fi un protest politic cum a fost Revolution.

Briana Evigan

Trailerul nou pentru filmul Step Up All In, reunește toate starurile din filmele anterioare în strălucitoarea metropolă Las Vegas, unde vor duce o luptă strânsă pentru o victorie ce le-ar putea aduce un contract de dans pe trei ani, un concurs ce le-ar putea defini visele și cariera.De-a lungul drumului, dansatorii află că viața oferă multe surprize plăcute, mai bune decât dorinţa arzătoare de câștiga. În Step Up All In, revin Ryan Guzman și Misha Gabriel din Step Up: Revolution, Stephen „Twitch” Boss din filmul Step Up 3D, Briana Evigan din Step Up 2: The Streets, Alyson Stoner din Step Up și răsfăţatul seriei Adam Sevani. În Step Up 5, avem parte şi de apariţia unui personaj proaspăt: actriţa Izabella Miko (Coyote Ugly, Clash Of The Titans). Ea va juca rolul gazdei concursului de dans, ce încearcă să găsească cea mai bună trupă de dans.

Step Up 5: All In

Scenariul filmului a fost scris de John Swetnam și a fost regizat de Trish Sie, ambii fiind nou veniți în franciză. Deşi au existat o mulțime de intercalări actoriceşti între filmele Step Up – personajul lui Sevani, Moose, a fost în patru din cele cinci filmeStep Up All In, va fi primul film din franciză, care nu introduce o nouă distribuţie. Acest lucru va fi un deliciu pentru fanii care au văzut fiecare film Step Up, mai puţin faptul că Step Up 5, se va confrunta probabil, cu aceeași problemă ca filmele anterioare: interpretarea suspicioasă a actorilor. Totuşi, dacă e să fim sinceri, oamenii merg să vadă un film de genul Step Up, doar pentru dans, cascadorii și spectacolul oferit de acestea.

Step Up: All In Poster

Filmul se va potrivi cu siguranță în franciză și va prezenta un film de vară distractiv și plăcut pentru spectatori. Step Up All In va avea premiera în Statele Unite, pe data 25 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.