Trailer Nou Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia LET 'S BE COPS: Poliţişti Falşi, Probleme Reale

Trailer Nou Cu Limită De Vârstă Pentru Comedia LET ‘S BE COPS: Poliţişti Falşi, Probleme Reale

În noul trailer pentru comedia Let’s Be Cops, Jake Johnson și Damon Wayans Jr., se deghizează în poliţişti falşi, descoperind un mod foarte ilegal de a obține atenția sexului opus şi de a avea parte de distracţie.

Doi prieteni cam rataţi, Ryan şi Justin, descoperă un nou mod, extrem de ilegal, de a se distra. Cei doi prieteni, încearcă să ajungă la o petrecere costumată, echipaţi în uniforme de poliţişti închiriate. După ce devin senzaţia cartierului, cei doi îşi asumă rolul de ofițeri de poliție, pe bune, folosind cele două uniforme închiriate și o mașină achiziționată de pe e-Bay, doar pentru a se amuza. În mijlocul distracție, cei doi poliţişti falşi, ajung să intre într-o conspiraţie plină de detectivi corupţi şi mafioţi ruşi, foarte periculoşi. Și dacă tot sunt luaţi drept poliţişti, de ce nu ar rezolva şi un caz complicat între timp?!

Jake Johnson și Damon Wayans Jr. în comedia Let's Be Cops

Let’s Be Cops, este comedia tipică despre doi prieteni cam tăntălăi, o comedie ce duce glumele din scenariu, până la limita bunului simţ. Totuşi, fără să ne dăm seama, suntem atraşi într-un complot amuzant, a cărui premisă pare destul de hilară la început, mai ales că efortul celor doi de a păstra falsa identitate, vine din dorinţa lor de a cuceri femei foarte frumoase, după ce observă că oamenii în uniformă, au un succes neaşteptat. Evident că amuzamentul filmului se bazează şi pe curajul celor doi de a minţi lumea din jur, dar şi pe situaţia amuzantă ce-i forţează pe cei doi tăntălăi, să îşi folosească insignele false de poliţişti, într-un caz cât se poate de real.

Jake Johnson și Damon Wayans Jr. în comedia Let's Be Cops

Pe lângă situaţiile neprevăzute ale comediei, ce uneori sunt amuzante, alte ori nu, se aşează perfect în fundal, una din piesele principale ale coloanei sonore: Doctor P and Adam F feat. Method Man – The Pit. Noul trailer cu limită de vârstă, dezvăluie puţin mai mult din complotul comediei, dar, după cum ziceam şi la apariţia primului trailer, rămâne de văzut dacă glumele deocheate şi chimia dintre Jake Johnson și Damon Wayans Jr., este suficient de puternică pentru a menţine povestea comediei în întregime, fără a avea momente penibile ce nu îşi au locul în comedii de genul acesta. Deocamdată, trailerele pentru filmul Let’s Be Cops, regizat de Luke Greenfield (The Girl Next Door), prezintă faze ce ar putea fi super amuzante, iar faptul că cei de la 20th Century Fox au plasat lansarea comediei în luna august, dovedeşte că studioul are încredere în această producţie.

Poster Let's Be Cops

În film mai joacă Nina Dobrev, Rob Riggle, James D’ Arcy și Keegan-Michael Key.
Comedia Let’s Be Cops, va ajunge în cinematografe pe 13 august.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.