Următorul Film Despre Monstrul Lui FRANKENSTEIN, Primeşte Un Titlu Oficial Şi Un Sinopsis

Un nou film ce prezintă clasica poveste a doctorului Victor Fankenstein şi a monstrului creat de el, vine să spună aventurile din cartea lui Mary Shelley, într-o ecranizare nouă şi diferită, a celor de la Fox.

Următorul Film Despre FRANKENSTEIN, Primeşte Un Titlu Oficial Şi Un Sinopsis

Nici publicul şi nici criticii, nu au fost foarte încântaţi de versiunea lui Frankestein, ce a rulat la începutul anului acesta în cinematografe. Din fericire, există multe alte planuri pentru a aduce diferite variante pe marele ecran a monstrului clasic. Cea mai recentă, va avea o șansă să câștige publicul larg şi cinefilii, chiar anul viitor, cu o versiune total diferită faţă de ceea ce am văzut anul acesta. Regizorul Paul McGuigan, realizează ultimele retușuri la versiunea sa a poveștii lui Frankenstein, versiune în care joacă James McAvoy și Daniel Radcliffe. Versiunea sa, a primit atât un nou titlu, dar şi un sinopsis nou. 20th Century Fox a dezvăluit că versiunea lui Frankenstein ce o vom vedea anul viitor în cinematografe, are acum şi un titlul oficial: Victor Frankenstein. Acest nume primit de producţia lui MCGuian, ar trebui să-i lămurească pe cei care sunt mereu plin de sine şi subliniază întotdeauna faptul că Frankenstein este numele medicului, nu al monstrul.  În ciuda titlului, viitorul film Victor Frankenstein, este de fapt povestea asistentului Igor.

Imagine concept pentru filmul I, Frankenstein din 2014

James McAvoy este Victor Von Frankenstein și Daniel Radcliffe joacă rolul lui Igor, într-o ecranizare unică a clasicului roman de Mary Shelley, scris în secolul al 19-lea, a cărui abordare, promite să fie una pe care nu am mai văzut-o până acum. Filmul Victor Frankestein, va spune povestea din perspectiva lui Igor şi ne promite că vom vedea originile întunecate şi tulburi ale tânărului asistent, în timp ce dezvoltă o prietenie trainică cu studentul la medicină, Victor Von Frankenstein. Cei doi, vor deveni martori oculari la apariția monstrului lui Frankenstein și a legendei pe care o ştim cu toţi astăzi. Frankenstein și monstrul său, au fost inițial creații de romancierul Mary Shelley, dar asistentul doctorului, pe nume Igor, nu a fost conceput decât într-o serie de filme din anii ’30. El a apărut în multe alte forme și în multe alte locuri de atunci, dar scenariul scris de Max Landis al filmului Victor Frankenstein, promite că este o repovestire rară, ce îl va scoate pe Igor în față. Filmul Victor Frankenstein, este în lucru de câțiva ani, Shawn Levy, fiind primul regizor stabilit să conducă proiectul, dar la un moment dat, rolul de regizor a fost luat de către Paul McGuigan.

Imagine concept pentru Frankenstein

Filmul trebuia inițial să ajungă în cinematografe în această toamnă, mai apoi la începutul 2015, iar acum este programat pentru lansare pe 2 Octombrie 2015. Jessica Brown Findlay, Mark Gatiss, și Andrew Scott, mai joacă în film alături de James MCAvoy şi Daniel Radcliffe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.