BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE Prima Imagine Cu GAL GADOT În Rolul WONDER WOMAN

În timpul prezentări Warner Bros de la convenţia Comic-Con, regizorul Zack Snyder a dezvăluit prima imagine cu armura lui Wonder Woman, personaj ce va apărea în mega-aşteptata continuare Batman v Superman: Dawn of Justice.

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE Prima Imagine Cu GAL GADOT În Rolul WONDER WOMAN

În timp ce le-am văzut anterior, pe Henry Cavill în costumul celebru deja a lui Superman, împreună cu Ben Affleck în noul costum Batman, alături noul vehicul al personajului, această prezentare Warner Bros de la Comic-Con, a fost special dedicată dezvăluiri primei imagini cu actriţa Gal Gadot în noua armură a personajului Wonder Woman.
Inutil să mai spun că reacțile negative pe care comunităţile de pe internet şi alte publicaţii online, le-au avut atunci când au aflat că Gal Gadot va fi Wonder Woman, au fost exagerate, iată că prima imagine cu armura lui Wonder Woman, pare să fi lăsat pe toată lumea, cu gura căscată.

Henry Cavill şi Ben Affleck în rolurile principale din Batman v Superman: Dawn Of Justice

De asemenea, la panoul Warner Bros, în momentul în care imaginea a fost prezentată, aparent mulțimea prezentă a muţit, fiind o surpriză la care multă lume nu se aştepta.
În ciuda acestor dezvăluiri recente, încă aşteptăm să vedem prima imagine cu Jesse Eisenberg, în rolul controversatului personaj negativ Lex Luthor.
Prima imagine cu rezoluţie mare a actriţei Gal Gadot în noua armură Wonder Woman, ajunge la voi chiar de pe contul de Twitter al regizorului Zack Snyder:

Gal Gadot în rolul Wonder Woman din Batman v Superman: Dawn Of Justice

Alături de Ben Affleck, Gal Gadot, Jesee eisenberg şi Henry Cavill, în continuarea filmului Man Of Steel, mai joacă Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, și Laurence Fishburne.
Batman v Superman: Dawn Of Justice va ajunge în cinematografe de abia pe data de 6 Mai 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.