HERCULES: Clipul Nou În Care DWAYNE JOHNSON Ne Explică Forţa Cu Care Loveşte Semizeul

În noul clip pentru filmul Hercules, actorul Dwayne Johnson şi regizorul Brett Ratner, ne explică cum funcţionează mitologia din film şi de ce fiecare personaj are o poveste individuală şi un stil unic de luptă.

DWAYNE JOHNSON Ne Explică Forţa Extraordinară Cu Care Loveşte Semizeul

Pe lângă faptul că ne arată de ce povestea din Hercules, nu se centrează exclusiv pe personajul interpretat de Dwayne Johnson, noul featurette, aduce cu sine imagini noi ce ar trebui să ne convingă de seriozitatea cu care povestea producţiei a fost tratată. De la bâta lui Hercules, decorată cu dinţii Leului din Nemeea, arcul extraordinar al lui Atalanta, toporul lui Tydeus şi preferinţa de arme cu lame a lui Autolycus, clipul intitulat Armed For Battle, încearcă să ne introducă în atmosfera crudă pe care regizorul Brett Ratner a realizat-o. Regizorul ne explică cum au fost realizate antrenamentele pentru aceste scene de luptă, antrenamente ce au oferit fiecărui personaj un stil de luptă individual şi o poveste credibilă. Evident, stilul de luptă al semizeului Hercules, este unic şi brutal, iar puterea cu care acesta loveşte face ca adversari săi, să fie luaţi prin surprindere şi exact aşa cum ne explică Dwayne Johnson: „dacă eşti lovit de Hercule, s-ar putea să zbori puţin mai departe”.

Bâta lui Hercules, decorată cu dinţii Leului din Nemeea

Pe lângă prezentarea personajelor ce îl înconjoară pe Hercules, Brett Ratner, ne explică cum s-au filmat scenele de luptă, în care s-au folosit sute de figuranţi, doar pentru a convinge spectatorul că bătăliile la care participă Hercules, erau oarecum, epice. Poate ar fi bine să vă reamintesc că, pentru a se pregăti pentru rol, Dwayne Johnson, a avut o rutină de antrenament istovitor, timp de opt luni. Filmul regizorului Brett ratner, își propune să ne arate ce înseamnă omul Hercules, mai degrabă decât semizeul cunoscut şi încearcă să spună adevărul despre el, mai degrabă decât legenda lui.
După ce a terminat toate muncile epice și şi-a construit o reputaţie legendară ca supraom şi semi-zeu, Hercules, este un mercenar rătăcit ce hoinăreşte alături de un grup pestriț de oameni și o femeie. Dar atunci când este angajat de către Regele Cotys din Tracia, pentru a lupta împotriva unei armate de jefuitori, lucrurile devin problematice.

Dwayne Johnson în rolul lui Hercule

Heracle (cunoscut și sub numele de Hercule în limba română) este fiul lui Zeus și al Alcmenei şi este cel mai cunoscut erou din mitologia greacă, neîntrecut în forță și vitejie, care după moarte, a fost primit în rândul zeilor devenind astfel nemuritor.Aparent, producţia Hercules, este o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008, creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars, o adaptarea pe care regizorul Brett Ratner a pregătit-o pentru MGM şi Spyglass Entertainment.

Poster Hercules

Filmul mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet și Irina Shayk.
Hercules
ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe data de 25 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.