INTERSTELLAR: Noul Trailer Al Filmului Sci-Fi Extinde Aventura Colosală În Spaţiu

Aventura unui grup de exploratori spaţiali ce vor folosi o gaură neagră pentru a salva omenirea, este noua producţie a regizorului Christopher Nolan, ce încearcă să ne explice complotul din filmul său în conţinutul unui nou trailer pentru drama sci-fi Interstellar.

INTERSTELLAR: Noul Trailer Al Filmului Sci-Fi Extinde Aventura Colosală În Spaţiu

Teoriile și experimentele de succes ale fizicianului Kip Thorne, stau la baza unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de filme scifi de anul acesta, iar regizorul Christopher Nolan şi fratele său scenarist, regizează şi produc acest viitor film intitulat: INTERSTELLAR. La fel ca toate filmele lui Christopher Nolan, misterul din jurul acestui proiect sci-fi, este destul de enervant, iar pe lângă faptul că la începuturile proiectului am aflat că ar fi vorba despre nişte teorii legate de aşa zisele găuri de vierme, am aflat între timp că ar putea fi vorba şi despre o poveste ce are la bază o problemă legată de mediu înconjurător. Iar dacă erai cumva în ceaţă până acum, ei bine, noul trailer nu te va lămuri prea mult despre ceea ce va conţine filmul scifi Interstellar.

Matthew McConaughey în InterstellarAnne Hathaway în Interstellar

Povestea filmului urmăreşte aventura unui personaj pe nume Coop (McConaughey), un fermier banal, ce aparent are rolul de tată, inginer, pilot şi chiar geniu. El este recrutat de un om de știință (Michael Caine), pentru a însoți un alt astronaut (Anne Hathaway), într-o misiune imperativă, pe o distanță mare de spațiu și timp, cu scopul de a rezolva cumva, problema stringentă a diminuării aprovizionării cu produse alimentare a Pământului. Este evident că noul trailer, foloseşte aceeaşi strategie ca toate filmele lui Nolan: avem puţin mai multe informaţii decât în cel anterior, dar tot suntem lăsaţi să credem ceea ce vrem despre subiectul filmului, fără să aflăm ceva concret. Şi oricât de mult mi-ar place stilul cinematografic al regizorului Nolan, faptul că noul trailer nu are un fir narativ coerent, este enervant.

InterstellarInterstellar

Mai ales că suntem deja la al treilea clip lansat pentru filmul sci-fi ce se află doar la patru luni distanţă de premieră. Faptul că subiectul principal al lui Interstellar, rămâne încă ascuns după secretomania pe care regizorul o deţine, nu mă determină să cred că filmul va fi un succes total, ci dimpotrivă, aş putea spune că cadrele prezentate până acum, îmi dau un sentiment de instabilitate, un sentiment vag ce mă determină să cred că noul film al regizorului Christopher Nolan, s-ar putea să nu fie exact ceea ce publicul larg aşteaptă de la el. Adică într-o frază mai scurtă: cu cât văd mai multe imagini din filmul Interstellar, cu atât înclin să cred că filmul sci-fi, nu este ceea ce părea la începuturi. Totuşi, ajunge să vezi viziunea vizuală a regizorului despre spațiu, ce arată aproape ca un loc liric, minunat, ca să îţi dai seama că Interstellar, va fi o altă peliculă vizuală de succes, doar datorită notorietăţii cu care regizorul peliculei s-a lansat în lumea cinematografiei. Deşi, sper să mă înşel.

Poster Interstellar

Deşi, la cât de imensă va fi campania publicitară, sunt sigur că Interstellar, va deveni o producţie mult aşteptată. În film mai joacă Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Caine, David Oyelowo, Wes Bentley, John Lithgow, Ellen Burstyn, Topher Grace, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Timothée Chalamet, și Matt Damon.
Interstellar va ajunge în cinematografe pe 8 Noiembrie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.