MAD MAX FURY ROAD: Trebuie Să Vezi Primul Trailer Exploziv Şi Primele Postere Oficiale

A ajuns online, primul trailer exploziv al mult aşteptatei producţii Mad Max: Fury Road, a patra parte a succesului regizat de George Miller, iar pe lângă această surpriză neaşteptată, avem parte şi de primele postere oficiale ale filmului cu Tom Hardy, Charlize Theron şi Nicholas Hoult.

MAD MAX FURY ROAD: Primul Trailer Exploziv Şi Primele Postere Oficiale

Cea de-a patra parte a francizei Mad Max a ajuns cu greu la stadiul actual, întâmpinând tot felul de probleme: de la amânarea datei de lansare şi unele probleme financiare, până la întârzieri pe partea de filmare, din cauza condiţiilor atmosferice neprielnice. Încă de la sfârşitul epicei producţii Mad Max: Beyond Thunderdome din 1985, fanii popularului Mad Max, au aşteptat cu nerăbdare un sequel. Hollywood-ul a fost gata să le ofere fanilor o continuare, dar după cum ştim cu toţii, lucrurile în industria filmului nu decurg întotdeauna conform planurilor iniţiale. După ce a avut de-a face cu întârzieri repetate de producţie, numeroase probleme financiare şi câteva restricţii de călătorie post 9/11, proiectul a intrat într-un proces lung de creaţie şi de dezvoltare.

Tom Hardy în rolul Max Rockatansky din filmul Mad Max: Fury RoadMad Max: Fury Road

Cu toate acestea, pasiunea regizorului George Miller pentru cele trei filme originale, l-au determinat pe acesta să meargă mai departe cu proiectul Mad Max 4, iar fascinaţia pentru mitologia din lumea lui Max Rockatansky, s-a păstrat bine de-a lungul timpului, chiar dacă au trecut mai bine de 27 de ani de la ultimul film. După ce a fost refuzat de Mel Gibson, cel ce a interpretat rolul iniţial în trilogia originală şi după ce a îndurat aproape un deceniu de chin în procesul de creaţie şi dezvoltare a producţiei, cea de-a patra parte a francizei, intitulată Mad Max: Fury Road, a început în cele din urmă să iasă la suprafaţă. Şi ca să dovedească că nu a pierdut timpul degeaba, regizorul George Miller, a lansat ieri la convenţia Comic-Con din San Diego, primul trailer al filmului mult aşteptat.

Tom Hardy în rolul Max Rockatansky din filmul Mad Max: Fury RoadNicholas Hoult şi Charlize Theron în Mad Max: Fury Road

Pe lângă această surpriză plăcută, cei de la Warner Bros, ne încântă privirea şi cu cinci postere oficiale din Mad Max: Fury Road. Povestea din Mad Max: Fury Road, aduce în prim plan aventura eroului din filmele originale şi a unui mic grup de supravieţuitori, ce sunt într-o continuă cursă prin deşert, urmăriţi de un grup de salbatici, condusi de Imperator Furiosa. Trebuie să recunosc, trailerul arată extraordinar de bine din punct de vedere vizual şi evident, are parte de aceleaşi ingrediente faimoase: maşini ciudate, explozii de proporţii, curse mortale, lupte brutale şi foarte multă violenţă. Trailerul Mad Max: Fury Road, confirmă faptul că acest film va fi absolut nebunesc, iar în timp ce peisajul distopic este umplut de o mulţime de vehicule periculoase și personaje foarte colorate, regizorul George Miller, descrie filmul ca pe o secvență de urmărire contra cronometru, o urmărire în viteză ce începe chiar de la startul filmului și continuă aproximativ 110 minute.


Mad Max: Fury Road Poster

Mad Max: Fury Road Poster

Mad Max: Fury Road Poster

Mad Max: Fury Road Poster

În afară de Tom Hardy, Charlize Theron şi Nicholas Hoult, în film mai joacă, Riley Keough, Zoe Kravitz, Courtney Eaton, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones și Abbey Lee Kershaw.
Mad Max: Fury Road, va ajunge în cinematografe pe data de 15 Mai 2015.

3 comentarii

  1. doamne cum arata :))), abia astept sa l vad cinema 3D scrie pe el, trailerul a fost numai cu efecte speciale

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.