Primele Imagini Cu Super Eroul MAX STEEL Şi Armura Sa Sofisticată

Au ajuns online, primele imagini cu actorul Ben Winchell în armura supereroului Max Steel, producţia live-action, a cărui poveste se bazează pe populara jucărie Mattel, cu acelaşi nume.

Primele Imagini Cu Super Eroul MAX STEEL Şi Armura Sa Sofisticată

După câţiva ani în care proiectul a ruginit la Studioul Paramount, atunci când contractul a expirat și drepturile de proprietate au revenit la cei de la Mattel, compania de jucării, a decis să fie mai atentă cu proprietatea Max Steel. Astfel, cei de la Mattel, au încheiat un parteneriat cu compania Dolphin Entertainment, cea care finanțat filmul Max Steel, pentru dezvoltare. Chiar dacă, compania Mattel a prezentat personajul pentru prima dată în SUA, prin 1999, ca pe o figurină de colecţie, imediat după aceea, serialul de animaţie cu acelaşi nume, ce a rulat la TV între anii 2000-2002, a avut un succes incredibil. Din câte se vede, este un moment destul de bun pentru cei care au crescut în anii optzeci și au cumpărat o mulțime de figurine de acțiune. Chiar dacă le iubeşti, chiar dacă le urăşti, filme ca Transformers și G.I. Joe, au acumulat bugetele de producție mari și încasări fabuloase pentru a atrage fanii mai în vârstă și deopotrivă, publicul mai tânăr.

Max Steel Şi Armura Sa Sofisticată
Ben Winchell în filmul Max Steel
Ben Winchell rupe un zid în filmul Max Steel
Ben Winchell în filmul Max Steel

Pe de altă parte, Hollywood-ul ar putea chiar să realizeze mai multe reboot-uri nostalgice, pentru că primele imagini din viitorul film Max Steel, confirmă această dorinţă a producătorilor. Nu eşti familiarizat cu numele Max Steel? Nici o problemă, probabil, nu eşti singurul. Linia de figurine cu acelaşi nume, a fost pentru prima dată produsă de Mattel, la sfârşitul anilor ’90, iar povestea lui, a fost adaptată într-un serial animat în 2000, urmat de o serie extinsă de filme direct pe video, care au fost difuzate doar în America latină. Dacă nu aţi văzut sau deţinut vreodată o figurină Max Steel, nu trebuie să disperaţi, cei de la Mattel au promis că viitorul film va lansa o nouă serie de jucării şi va introduce publicul larg într-o lume cu totul nouă, pe care copii voştri, o vor adora. Povestea de bază a personajului, este puţin cam confuză pentru unii și implică un accident într-un laborator, ceva despre nanotehnologie, dar tot ce trebuie să știți este că filmul îl va aduce pe ecrane pe un tip pe nume Max, interpretat de Ben Winchell, care într-o zi obţine superputeri și un costum robotic, cu puţin ajutor.

Ben Winchell în filmul Max Steel
Ben Winchell şi Ana Villafañe în filmul Max Steel

Regizorul filmului Stewart Hendler, este probabil mai bine cunoscut pentru film de groază Sorority Row, deși el a regizat şi un episod Halo 4: Forward Unto Dawn. Scenaristul Christopher Yost, a scris episoade pentru un număr de diferite serii animate Marvel, inclusiv The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes sau Wolverine, The X-Men, el scriind de asemenea şi o parte a scenariului pentru Thor: The Dark World, iar între timp, lucrează la scenariul pentru Thor 3. În schimb, Ben Winchell, este un actor destul de necunoscut, deși el are un rol de sprijin în viitoarea dramă The Last of Robin Hood.

MAX STEEL Poster

Ben Winchell joacă rolul titular al lui Max Steel, iar Andy Garcia, Maria Bello și Ana Villafañe, i se alătura în distribuția filmului Max Steel, ce se va lansa în 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.