Clipuri Noi Din LUCY: Thrillerul Sci-Fi În Care SCARLETT JOHANSSON Îşi Extinde Abilităţile Speciale

Cu o cursă infernală prin traficul din Paris şi abilitatea de a-şi schimba înfăţişarea, actriţa Scarlett Johansson, ne arată ce înseamnă să îţi foloseşti creierul dincolo de logica umană, în noile clipuri fantastice din thrillerul scifi de acţiune LUCY.

Clipuri Noi Din LUCY: Thrillerul Sci-Fi În Care SCARLETT JOHANSSON Îşi Extinde Abilităţile Speciale

Chiar dacă nu îţi plac foarte mult filmele de acţiune, premisa producţiei Lucy, creată şi regizată de Luc Besson, are ceva ce ar trebui să te atragă de la început, un subiect controversat, despre care se discută de ceva vreme: folosirea creierului uman, în proporţie de 100%. Pornind de la această premisă – ce spune că omul îşi foloseşte creierul în proporţie de 10% – creatorul Luc Besson şi talentul său unic de a crea eroine fantastice, ne proiectează în lumea lui Lucy, o tipă fără scrupule ce îşi foloseşte propriul corp, pentru transportul unor substanţe halucinogene, ilegale. Chiar dacă filmul este unul sci-fi, premisa acestuia poate fi una cât se poate de realistă. Plasat în zilele noastre, filmul începe prin a prezenta lumea interlopă a distribuţiei de droguri, Lucy fiind o ”cărăruşă” ghinionistă, ce devine victima unui accident banal.

Scarlett Johansson în rolul Lucy din noul thriller marca Luc Besson

Drogurile pe care le transportă, se dispersează în corpul ei printr-o rană. Substanţele ilegale ajunse în sânge, încep să-i ofere lui Lucy, puteri fantastice. Ea începe să îşi folosească capacităţile cerebrale mai mult decât orice om normal, absorbind informaţii aproape instantaneu, devenind o clarvăzătoare cu puteri telekinetice ce are capacitatea de a ignora durerea și emoția. Pierzând marea majoritate a emoţiilor ce fac din ea om, Lucy devine o super-eroină fără scrupule, fiind repede atrasă de puterea imensă oferită de noile sale abilităţi, ce evoluează dincolo de logica umană. Probabil cel mai distractiv şi interesant aspect al filmului, vor fi momentele în care Lucy, îşi va descoperi noile abilităţi uimitoare, ce vor duce capabilităţile ei de a controla mediul înconjurător, dincolo de orice logică umană.

Lucy într-o situaţie primejdioasă

Cred că tocmai pe cest aspect al filmului se bazează şi noile clipuri fantastice, mai ales cel în care Scarlett Johansson, face o ‘tură’ infernală de şofat prin traficul aglomerat al Parisului, o cursă ce demonstrează încă odată, eficienţa cu care echipa de cascadori ai regizorului Luc Besson, lucrează la scenele uimitoare de acţiune din producţiile acestuia. Din scenariul scris de regizorul Luc Besson, se pare că acesta a creat una dintre cele mai dure şi memorabile eroine de acțiune de sex feminin de până acum, iar dacă până acum filmul Lucy a trecut neobservat, sunt sigur că vă va atrage atenţia odată ce veţi viziona clipurile de mai jos. Rămâne de văzut cât de multă empatie va simţi publicul pentru super eroina scăpată de sub control, ce vrea doar răzbunare.

Poster LUCY 2014

În film mai joacă Morgan Freeman, Analeigh Tipton, Min-sik Choi, Amr Waked şi Pilou Asbæk.
Lucy va ajunge în cinematografe din 6 August..Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.