Prima Imagine Oficială Cu SUPERMAN În Costumul Său Din BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Cei de la Warner Bros, au dezvăluit prima imagine oficială a lui Henry Cavill, în costumul lui Superman, din continuarea Batman v Superman: Dawn Of Justice, film ce în prezent, se află în producție.

  Prima Imagine Oficială Cu SUPERMAN În Costumul Său Din BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE

Este prima imagine oficială din continuarea lui Men Of Steel, chiar dacă acum o săptămână, o imagine cu Henry Cavill îmbrăcat normal, a ajuns online. Cu un cer întunecat în fundal şi o ploaie torențială ce-i brăzdează fruntea, Superman pare destul de serios în această primă imagine şi se pare că continuarea filmului Man Of Steel a regizorului Zack Snyder, nu se va abate de la regula ce spune că sequel-urile, trebuie să fie întotdeauna mai întunecate. Sincer, văzând imaginea, pare că Superman a ajuns într-un film cu Batman, iar această fotografie, ar putea chiar avea în fundal, oraşul Gotham, un oraș în care soarele nu strălucește și nimeni nu zâmbește. Imaginea a fost lansată prin intermediul celor de la USA Today, care au stat de vorbă cu regizorul Snyder, despre continuarea filmului cu cel mai cunoscut supererou, continuare ce este în prezent în plină.
-„Am creat această variantă a lui Superman, ca să-l putem exploata puţin în film,” spune regizorul despre munca sa cu Henry Cavill.

Ben Affleck în rolul Batman din Batman v Superman: Dawn Of Justice
click pentru dimensiune mare

„Cu cât mai mult timp petrec cu Henry, cu atât mai mult îmi dau seama că el este Superman pentru mine. Puteți să vorbi cât vreţi despre alte filme cu supereroi, dar aici e vorba de Batman și de Superman, hai să fim sinceri, nu știu cum ai putea să îţi doreşti mai mult decât atâta.”
Sequel lui Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice, este adânc ancorat în Universul DC Comics şi îl va aduce înapoi pe marile ecrane pe Henry Cavill ca Superman şi îl va introduce pe Ben Affleck în rolul unui Batman mai în vârstă. Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Diana Prince / Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.

Prima imagine cu Henry Cavill în rolul lui Superman din Batman v Superman: Dawn Of Justice
click pentru dimensiune mare

În Batman v Superman: Dawn Of Justice, îşi vor face apariţia şi Ray Fisher în rolul lui Cyborg și dacă zvonurile sunt adevărate, Jason Momoa în rolul lui Aquamen.
Batman v Superman: Zorii Justiție, îşi va face apariţia în cinematografe, de abia pe data de 6 Mai 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.