Primul Trailer HORRIBLE BOSSES 2: Cei Mai Demenţi Infractori Pe Care I-ai Văzut Vreodată

După ce s-au săturat să mai asculte de şefii lor din primul film, Jason Bateman, Jason Sudeikis și Charlie Day, concep un plan pentru a deveni şi ei şefi: vor înfiinţa propria lor afacere, în continuarea Horrible Bosses 2.

Primul Trailer HORRIBLE BOSSES 2: Cei Mai Demenţi Infractorii Pe Care I-ai Văzut Vreodată

Primul trailer pentru comedia Horrible Bosses 2, regizat de Sean Anders (That’s My Boy), aş spune că seamănă exagerat de mult cu Horrible Bosses 1, deşi spre surprinderea unora, prima parte, a fost una din cele mai de succes comedii ale ultimilor ani, o comedie ce a încasat aproape de șase ori mai mult decât bugetul iniţial, la box-office. Acest succes a fost atribuit în mare parte datorită distribuţiei sale ce a inclus nume ca Jason Bateman, Charlie Day și Jason Sudeikis în roluri principale și Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jennifer Aniston și Colin Farrell în roluri secundare.

Charlie Day, Jason Bateman şi Jason Sudeikis în Horrible Bosses 2

Astfel că anunţarea unei continuări, nu a fost o surpriză pentru nimeni. Primul trailer al comediei, nu face cea mai bună treabă în a ne spune despre ce e vorba în film, fiindcă este mult prea ocupat să ne demonstreze eficacitatea glumelor, care în mare parte, lasă de dorit, sau sunt copi fidele ale filmului anterior. Există chiar și o apariţie a lui Jamie Foxx în rolul fostului condamnat Dean „Motherfucker” Jones, (exact ca în primul film) care le oferă – din nou – cuvinte de înțelepciune protagoniștilor.

Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christopher Waltz şi Chris Pine în Horrible Bosses 2

Acest sequel, porneşte de la o premisă ce ia în considerare, faptele din primul film: sătui să mai asculte de şefii lor, Kurt, Dale şi Nick, decid să-şi fondeze propria afacere. Doar că un investitor șmecher, interpretat de Christopher Waltz, le dă lumea peste cap, distrugând orice şansă de succes financiar. Evident că pentru protagonişti noştri, vine şi vremea răzbunării. Antreprenorii, pun la cale un plan: să-l răpească pe fiul investitorului (Chris Pine) și să ceară o răscumpărare, cu care să-şi recapete controlul asupra companiei lor.

Horrible Bosses Poster - Jennifer Aniston şi Charlie Day

Jennifer Aniston, Jamie Foxx și Kevin Spacey au revenit la rolurile lor din Horrible Bosses 2, comedie ce este programată pentru lansare, pe 26 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.