SIMON WEST Este Interesat Să Regizeze O Continuare A Unui Film CON-AIR Amplasat În Spațiu

Fie că a este o glumă sau nu, regizorul Simon West, a dezvăluit într-un interviu, că este interesat să realizeze o continuare a thrillerului de acţiune cu Nicolas Cage din 1997, Con Air.

SIMON WEST Este Interesat Să Regizeze O Continuare A Unui Film CON-AIR Amplasat În Spațiu

Cu toate acestea, ideea regizorului Simon West de a realiza un follow-up sună absolut nebuneşte, și totuşi, o nebunie ce ar putea atrage oamenii în cinematografe. Fie că a glumit sau nu, vorbind cu cei de la ScreenDaily, regizorul producţiei The Expendables 2, a spus: „mi-ar place să fac o continuare Con-Air, în cazul în care scenariul filmului ar fi un Con Air în spațiu, de exemplu, o versiune de studio, unde sunt toţi condamnaţii sunt roboți.” Simon West a mai adăugat că scenariul filmului ar fi să fie, „ceva foarte șocant, dar ar trebui să fie scris, foarte inteligent.”

John Malkovich într-o secvenţă memorabilă din filmul Con Air

În timp ce probabil asemenea ideii ar prinde bine la public, personal nu sunt sigur că la o idee de genul acesta ar conta cât de inteligent este scris scenariul, ci mai degrabă dacă cineva cu autoritate şi putere financiară, ar fi interesat să vadă un sequel de genul ăsta. Filmul original Con-Air, a venit de la Touchstone Pictures, iar oficialii de la studio, nu par să fie dornici să realizeze filme de genul acesta.

Poster Con Air 1997

Dar, ţinând cont că există planuri pentru grămadă de continuări ale unor filme clasice şi foarte multe remake-uri şi rebooturi, poate există un loc rezervat şi unei versiuni nebuneşti pentru o continuare a filmului Con-Air. Şi dacă tot speculăm şi visăm, la naiba, ar putea fi chiar o modalitate bună de a intersecta franciza The Expendables cu continuarea Con-Air.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.