STAR WARS EPISODE VII: O Navă X-WING Apare În Clipul Surpriză De Pe Platourile De Filmare

Regizorul J.J. Abrams, oferă fanilor o altă surpriză neaşteptată: un video de pe platourile de filmare Star Wars: Episodul VII, ce dezvăluie prima imagine oficială cu un X-Wing şi pilotul acestuia îmbrăcat în uniforma Rogue Squadron.

STAR WARS EPISODE VII: O Navă X-WING Apare Într-un Video Oficial Surpriză De Pe Platourile De Filmare

Mega producţia mult aşteptată, Star Wars: Episodul VII, se filmează în prezent în studiourile din Londra, iar regizorul J.J. Abrams, ne oferă din nou, alături de șansa de a zbura la Londra, pentru o vizită pe platourile de filmare şi şansa de a face parte din distribuţia filmului, un nou video ce dezvăluie un element cheie al viitoarei trilogii Star Wars. În timp ce comunicatul oficial de presă spune că în video-ul pe care regizorul îl prezintă, vedem o navă completă X-Wing, eu înclin să cred că totuşi e vorba de un Z-95 Headhunter, o navă ce şi-a făcut apariţia în Universul extins Star Wars, dar niciodată într-un film.

Nava Z-95 Headhunter din universul extins Star Wars

Indiferent ce nume poartă nava din spatele regizorului, este de apreciat transparenţa cu care cei de la Disney, îi îngăduie lui J.J. să promoveze opera de caritate numită „Forța Pentru Schimbare”, în care puteţi face donații modeste, pentru șansa de a fi o figură în distribuţia noului film Star Wars Episode VII. Fiind vorba de un eveniment caritabil, sumele adunate vor ajunge în fondul de inovare a laboratoarelor UNICEF, laboratoare ce-i ajută pe copii din întreaga lume. Pentru a promova ultima săptămână a acestui eveniment caritabil Star Wars: Force For Change, regizorul J.J. Abrams, a mai lansat un videoclip interesant de pe platourile de filmare. E de remarcat nu doar ideea în sine de prezentare a regizorului, ci şi umorul cu care acesta tratează aşa zisele dezvăluiri inoportune din acest clip, mai ales dialogul de la final, ce pare să se adreseze oamenilor ce lucrează în echipă sa.

Nava X-Wing în concepţia originală a artistului Ralph McQuarrie

Chiar dacă nu vei câștiga invitaţia pe platourile de filmare, sau nu vei ajunge să apari în Episodul VII, donația ta, ar putea să îţi aducă recompense unice, precum tricouri Star Wars, postere, busturi ale personajelor din Star Wars, săbii laser, cărţi, scenariul original al filmului semnat de regizor sau chiar o proiecţie privată în avanpremieră a filmului Star Wars Episode VII. Cu cât este mai mare nivelul de donație, cu atât mai multe surprize te aşteaptă. Poţi folosi acest link »» Star Wars Episode VII UNICEF Innovation Labs. Asa cum am mai zis, eu sunt foarte plăcut surprins de aceste clipuri lansate de J.J. Abrams. Sper să ne încânte privirea si pe viitor, cu cât mai multe imagini din spatele camerelor de filmat ale unuia din cele mai anticipate filme recente: Star Wars Episode VII.

Concept original Star Wars: Ralph McQuarrie

Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley vor străluci în Star Wars: Episode VII.
Continuarea extrem de anticipată regizată de J.J. Abrams, este programată pentru lansare pe 18 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.