TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: Piesa Hip-Hop Din Coloana Sonoră Lansată În Noul Spot TV

Shell Shocked se numeşte piesa principală din coloana sonoră a filmului Teenage Mutant Ninja Turtles şi se lansează odată cu un noul spot tv, plin de acţiune şi de umor.

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: Piesa Hip-Hop Din Coloana Sonoră Lansată În Noul Spot TV

Regizat de Jonathan Liebesman, acest reboot al faimoasei francize, ce îşi are originile într-o carte de benzi desenate, a fost transformat într-o producţie de acţiune ce se doreşte a fi un blockbuster mai modern decât încercările anterioare. Noul spot tv, Teenage Mutant Ninja Turtles, conţine şi ceva cadre noi, mai multe maxime marca Michelangelo și principala melodie a coloanei sonore. Da, această piesă este chiar tema principală a filmului, iar în principiu, piesa este mult prea bună calitativ pentru acest film, iar piesa intitulată Shell Shocked, de Juicy J, Wiz Khalifa și Ty Dolla$ign featuring Kill The Noise şi Madsonik, este chiar un surplus de divertisment pentru acţiunea în plină expansiune din fundal.

Will Arnett şi Megan Fox în Teenage Mutant Ninja Turtles

Oricum ar fi, noul spot tv, este de fapt foarte bine montat și împreună cu această piesă, aduce impuls serios de a vedea filmul. De fapt, filmul nu arată chiar aşa de rău pentru un film de copii. În noua iteraţie live-action, cei patru frați marginalizați ce au crescut în sistemul de canalizare, sunt pe cale să se reinventeze ca Teenage Mutant Ninja Turtles. Împreună cu reportera April O’Neill, cea care va deveni aliatul şi prietena lor, cei patru vor avea de înfruntat unul din cei mai redutabili antagonişti din universul popularizat de seria de benzi desenate şi de serialul animat: Shredder.

Poster Teenage Mutant Ninja Turtles 2014

Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo, de-abia aşteaptă să ne arate de ce sunt în stare pe marele ecran, atunci când filmul Teenage Mutant Ninja Turtles, ajunge în cinematografe: pe 8 August. În film joacă actori ca Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard și Pete Ploszek.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.