NICOLE KIDMAN Nu Îşi Aminteşte Ziua De Ieri În Noul Trailer Pentru Thrillerul BEFORE I GO TO SLEEP

Nicole Kidman, Colin Firth și Mark Strong sunt starurile noului trailer pentru thrillerul psihologic Before I Go To Sleep, un nou film despre amnezia unui personaj controversat, produs de Ridley Scott.

NICOLE KIDMAN Nu Îşi Aminteşte Ziua De Ieri În Noul Trailer Pentru Thrillerul BEFORE I GO TO SLEEP

Cei de la Studio Canal, au lansat primul trailer al thrillerului Before I Go To Sleep, film în care Nicole Kidman, joacă rolul unei femei ce își pierde memoria, de fiecare dată când se trezește în următoarea zi. Ea învață să-şi controleze emoţiile şi încearcă să afle cât mai multe indicii despre starea ei medicală, dar în timpul investigaţiei, începe să descopere un mister întunecat, ce dezvăluie de ce nu mai poate reține amintirile atât de preţioase. Deşi, pare că filmul are ca scop, o atmosferă gen Memento, ar putea trece liniştit şi ca o versiune mai întunecată a filmului 50 First Dates.

Nicole Kidman şi Colin Firth în thrillerul Before I Go To Sleep

Before I Go To Sleep, este într-adevăr un thriller psihologic, ce este bazat pe un roman ce a fost best-seller la nivel mondial, un roman despre o femeie care se trezește în fiecare zi, fără memorie, condiţie rezultată dintr-un accident traumatic din trecutul ei. Toate astea până într-o zi, când din întâmplare, noi adevăruri îngrozitoare ies la iveală şi o forțeze să pună la îndoială sinceritatea tuturor persoanelor din jurul ei. Iar noul trailer al filmului, face o treabă bună în a ne introduce în premisa specială a thrillerului, deşi tema principală a complotului, a fost utilizată şi reutilizată în o grămadă de filme anterioare.

Poster Before I Go To Sleep

Totuşi, având în distribuţie doi actori ce au cochetat cu Oscarul şi unul ce ar putea scoate din mânecă, majoritatea premiilor existente în industria cinema, sunt sigur că Before I Go To Sleep, va stârni destul interes. Regizat de Rowan Joffe, după un scenariu adaptat de el şi S.J. Watson, Before I Go To Sleep, va ajunge în cinematografe pe data de 12 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.