Trailer Extins STAR WARS REBELS: O Nouă Speranţă Răsare În Galaxie

Într-o perioadă foarte întunecată, atunci când frica conduce galaxia, câţiva eroi se vor ridica, iar din ruinele fostei Republici, o rebeliune se formează în noul clip extins al serialului animat Star Wars: Rebeles.

Trailer Extins STAR WARS REBELS: O Nouă Speranţă Răsare În Galaxie

Încep din prin a spune simplu: sper că Star Wars Rebels, va fi un show măcar la fel de bun ca seria Clone Wars, practic în spatele animaţiei de acum, fiind aceeași echipă. Spun asta pentru că acest nou serial, ce parcă ar vrea să umple golul dintre Episode III şi Episode IV, are ceva ciudat în poveste. Sunt adăugate câteva caractere noi, ce parcă nu prea îşi au locul in poveste, personaje despre care nu s-a auzit nimic până acum, mai ales în contextul în care serialul Star Wars Rebels, încearcă să ne arate, unul din cele mai hotărâtoare momente ale viitoarelor poveşti Star Wars: formarea rebeliunii. Avem un băiat ce are abilităţi ascunse şi poate folosi forța, un misterios cavaler Jedi şi câteva personaje interesante ce gravitează în jurul lor.

Trupa de rebeli din Star Wars: Rebels

În noul trailer, îl vedem şi pe Obi Wan Kenobi, iar în contextul în care singurii Jedi rămaşi sunt, oarecum, Yoda și cred că Ahsoka, mă întreb dacă există într-adevăr o legătură între ceea ce se întâmplă în acest serial şi complotul principal al poveştii Star Wars. De fapt, animaţia Rebels, îşi începe povestea, exact la un interval de 5 ani, înainte de evenimentele din Star Wars: Episode IV A New Hope. Tocmai de aceea, eu, ca şi fan al întregului univers Star Wars, mă întreb: cum au putut dispărea asemenea personaje importante din mitologia Star Wars, astfel încât să nu auzim absolut nimic despre ele în povestea primului film Star Wars: A New Hope. Lăsând la o parte, unele lacune din povestea logică a mitologiei, serialul Star wars Rebeles, arată deocamdată, destul de bine, iar faptul că serialul conturează formarea Rebeliunii împotriva Imperiului Galactic, ar trebui să fie o poveste de origini, destul de interesantă.

Stormtroopers

Serialul animat ce are acţiunea stabilită între episoade III și IV, va avea o premieră de o oră în această toamnă pe Disney Channel, asta înainte de a ajunge pe canalul Disney XD. Star Wars Rebels, are în centrul atenţiei un mic grup de eroi pe nume Sabine, Kanan, Hera, Ezra, Zeb și Chopper. Serialul ne poartă într-un moment în care impunerea Imperiului prin frică, învăluie întreaga galaxie în întuneric. Cavalerii Jedi au fost exterminaţi iar Imperiul Galactic răspândeşte tiranie în întreaga galaxie. Speranţa este la limită. Dar, pe o mică planetă numită Lothal, o mare schimbare se profilează la orizont. Un grup de rebeli întâlneşte un băiat de 14 ani pe nume Ezra şi după câteva evenimente, totul devine în clar: destinele lor sunt legate. La bordul navei lor, Ghost, Ezra și rebelii se lansează într-o aventură fantastică, o aventură ce va a aprinde scânteia unei rebeliuni,o nouă speranţă ce este gata să riposteze împotriva Imperiului.

Star Wars Rebels Poster

Serialul animat Star Wars Rebeles, este programat să aibă premieră în toamna aceasta, cu o emisiune de televiziune specială de o oră, serialul va fi difuzat pe canalul XD Disney, din întreaga lume.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.