Trailer Nou HERCULES: DWAYNE JOHNSON Este Singurul Om De Care Se Tem Zeii

Trailer Nou HERCULES: DWAYNE JOHNSON Este Singurul Om De Care Se Tem Zeii

Dwayne Johnson vrea să se răzbune pe zeii ce i-au dus familia în nefiinţă, iar pentru asta, trebuie să-şi îmbrăţişeze soarta şi numele ce i-a fost predestinat, în noul trailer al producţiei Hercules, regizată de Brett Ratner.

Noua viziune cinematografică a mitului clasic ce îl are în centrul atenţiei pe Hercule, are loc după ce eroul legendar îndeplineşte cele doisprezece munci, iar acţiunea filmului îl găseşte pe celebrul semizeu, călătorind alături de un grup de mercenari, după ce viaţa i-a fost distrusă de un eveniment nefericit. Acest noul material vizual, ar trebui să ne convingă că abordarea principală a producţiei lui Brett Ratner, este acțiunea specifică filmelor cu legende, în același timp dezvăluind că Dwayne Johnson, nu va refuza niciodată câteva glume subtile plasate strategic.
DWAYNE JOHNSON este Hercule, singurul om de care se tem zeii

Fiind un mare fan al lui Dwayne Johnson, nu doar al actorului carismatic, ci şi al omului pe care acesta îl întruchipează în viaţa de zi cu zi, îmi este greu să cred că Hercules nu va fi filmul pe care toată lumea îl aştepta.  Cred că regia lui Brett Ratner, nu acordă strălucirea necesară filmul şi sunt convins că dacă producţia ar fi fost cârmuită de cineva mai priceput, acţiunea filmului ar fi fost mult mai intensă şi probabil filmul în sine, mult mai atractiv. Plus că materialele promoţionale pentru campania de publicitate a filmului, par a fi destul de puţine, înainte cu o săptămână de lansare în cinematografe.
Trailer Nou HERCULES: DWAYNE JOHNSON Este Singurul Om De Care Se Tem Zeii

Posterele filmului sunt puţine şi cam lasă loc de îmbunătăţire, iar imaginile lansate oficial, sunt aproape inexistente. Dar, există încă speranța, iar dacă Hercules, nu va avea succesul aşteptat, cel puțin vom vedea ceva nou şi interesant. Totuşi, sunt sigur că carisma lui Johnson, va atrage în cinematografe, majoritatea publicului consumator de astfel de filme, mai ales că dincolo de aspectul fizic de invidiat al semi-zeului mitic și întâlnirile sale cu fiare antice și creaturi infernale, Dwayne Johnson, începe să ne convingă că este făcut pentru astfel de roluri.
Poster Hercules 2014

Adaptarea pentru marele ecran a romanului grafic Hercules: The Thracian Wars, pe care regizorul Brett Ratner a pregătit-o pentru MGM şi Spyglass Entertainment, mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet, și Irina Shayk. Hercules va ajunge în cinematografele 2D, 3D si IMAX 3D pe 25 iulie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.