ARNOLD Dezvăluie Că TERMINATOR 5 Se Numește Acum TERMINATOR GENISYS

Cea de-a cincea producţie a francizei TERMINATOR, a lansat oficial cu ajutorul unui logo, noul titlul: Terminator Genisys şi o nouă imagine cu actorul Arnold Schwarzenegger.

ARNOLD Dezvăluie Că TERMINATOR 5 Se Numește Acum TERMINATOR GENISYS

Verificarea ortografică nu a fost fericită când a auzit cum se numeşte noul film Terminator, dar, DA, ai citit bine noul titlu al filmului. Terminator 5 este de fapt intitulat acum Terminator Genisys şi nu Genesis cum era înainte.
De ce? Sperăm că vom găsi un răspuns logic la această întrebare, atunci când vom ajunge în cele din urmă să obţinem niște informații oficiale despre complotul filmului, dar deocamdată, schimbarea titlului în Genisys, rămâne o dilemă.

Arnold Schwarzenegger pe platourile de filmare pentru filmul Terminator Genisys

Imagine lansată pe contul oficial de Instagram a lui Arnold Schwarzenegger, dezvăluie titlul imprimat pe partea din spate a scaunului de pe platoul de filmare şi deşi pare că titlul nu are nici o semnificaţie, veți observa că, în plus față de titlul de pe scaunul lui, cuvântul Genisys este proiectat şi pe ecranul din faţa actorului, așa că noul subtitlu, ar trebui să aibă un scop.
Cea mai logică explicaţie, ar fi că cuvântul Genisys, se referă la o corporație sau poate chiar la un program de calculator ce va avea legătură strânsă cu complotul filmului.
În plus față de imaginea lansată de Schwarzenegger pe contul său de Instagram, avem şi prima imagine cu logoul filmului, logo ce a fost lansat pe un cont de Twitter cu numele complet al filmului.

TERMINATOR GENISYS

Detalii extinse despre povestea din Terminator Genisys, sunt deocamdată ţinute ferm în secret, iar cu excepția faptului că este o producţie planificată să fie prima dintr-o nouă trilogie de filme, nu se ştiu prea multe.
Terminator Genisys, urmează să sosească în cinematografe pe 1 Iulie 2015 și are în distribuţie staruri ca Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, Matt Smith, JK Simmons, Dayo Okeniyi și Byung Hun Lee.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.