Cinci Clipuri Din THE NOVEMBER MAN Te Vor Convinge Să Vezi Filmul De Acţiune Cu Pierce Brosnan

Cu fraza „Un spion Nu Se Retrage Niciodată”, Pierce Brosnan, încearcă să ne atragă în jocul de-a spionii cu cele cinci clipuri din filmul de acţiune The November Man, iar alături de el se află o fostă fată Bond: Olga Kurylenko, din filmul Quantum Of Solace.

Cinci Clipuri Din THE NOVEMBER MAN Te Vor Convinge Să Vezi Thrillerul Cu PIERCE BROSNAN

Thrillerul regizat de Roger Donaldson, are foarte multe elemente ce ar semăna izbitor cu aventura lui 007 şi probabil pe faptul ăsta s-a bazat Pierce Brosnan şi compania lui de producţie Irish DreamTime atunci când au hotărât să realizeze aceasta sagă de filme. Spun sagă, pentru că cei de la Relativity, au dat deja undă verde unui sequel pentru filmul The November Man. Sunt mai mult ca sigur că există o mulțime de oameni ce vor compara The November Man cu franciza Bond şi nici nu aş vrea să învinovăţesc pe nimeni, dar aşa este. Totuşi, e destul de distractiv şi curios în acelaşi timp, să îl vedem pe Pierce Brosnan revenind la acest gen de filme, mai ales că alături de el apare o fostă actriţa din seria Bond: Olga Kurylenko.

Luke Bracey în The November Man

Ai putea spune practic că Pierce Brosnan vrea să fure strălucirea caracterului James Bond, transformând-o în propria lui serie personală. Filmul este bazat pe seria de treisprezece romane scrise de Bill Granger, iar în special The November Man, ar fi cel de al şaptelea roman din serie, intitulat, There Are No Spies, ce se centrează pe personajul lui Pierce Brosnan, Peter Devereaux. În ciuda comparațiile inevitabile cu franciza 007, thrillerul The November Man, are loc într-o lume mai puțin fantastică decât cea din romane şi probabil mult mai întunecata.

Pierce Brosnan şi Olga Kurylenko  în The November Man

Având numele de cod „The November Man, Peter Devereaux (Pierce Brosnan), este un agent letal și foarte bine pregătiți, un fost agent CIA, care se bucură de o viață liniștită în Elveția. Atunci când Devereaux, este ademenit să revină într-o ultimă misiune, în care trebuie să protejeze un martor valoros pe nume Alice Fournier (Olga Kurylenko), el descoperă că această misiune îl marchează ca țintă pe fostul său prieten și protejat, agentul CIA, David Mason (Luke Bracey), într-un joc mortal ce implică oficiali de rang înalt CIA și pe Președintele rus. Având suspiciuni tot mai mari, că există un trădător în cadrul agenției, Devereaux nu poate avea încredere în nimeni şi trebuie să rupă toate regulile, fără menajamente.

The November Man Poster

In film mai joacă Luke Bracey și Eliza Taylor.
The November Man, ajunge în cinematografe din 27 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.