DWAYNE JOHNSON Se Va Întoarce În JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH 3 Şi 4

Doi scenarişti noi, vor crea povestea următoarelor două filme din franciza Journey To The Center Of The Earth, adaptari ale romanului din 1864 de Jules Verne, ce se vor filma simultan şi îl vor avea în rolul principal pe Dwayne Johnson.

DWAYNE JOHNSON Se Va Întoarce În JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH 3 Şi 4

Dacă ați sperat să vedeţi încă un film prietenos de familie cu Dwayne Johnson, atunci nu aţi sperat degeaba. Cei de la New Line Cinema au angajat noi scenarişti pentru a realiza scenariu a nu doar o continuare, ci două continuări pentru franciza Journey To The Center Of The Earth, unde cap de afiş va fi din nou Dwayne Johnson. Ciad și Carey Hayes, care au co-scris povestea din The Conjuring, au fost aduşi la bordul francizei pentru a scrie scenarile filmelor Journey 3 și 4, continuări al producţilor Journey To The Center of the Earth și Journey 2: Mysterious Island din 2012. Regizorul Brad Peyton și scenariștii Brian Gunn și Mark Gunn au fost implicaţi anterior în cel de al treilea proiect al francizei, dar noile informaţii venite de la studio spun că cei doi Hayes vor prelua proiectul şi îl vor duce într-o direcție diferită faţă de ceea ce a fost în dezvoltare înainte. Iar dacă lucrurile vor decurge cum trebuie, se pare că ambele filme se vor filma simultan.

DWAYNE JOHNSON în Journey 2: Mysterious Island

Ciad și Carey Hayes devin din ce în ce mai mult, colaboratorii frecvenţi ai actorului Dwayne Johnson, acesta fiind probabil şi motivul pentru această schimbare majoră în dezvoltare. Ei au scris pentru Dwayne scenariul viitorului său film San Andreas, precum și câteva alte lucruri. Trebuie să ne gândim că Journey To The Center Of The Earth, devine din ce în ce mai mult franciza lui Dwayne Johnson şi e evident că el să dorească oamenii de încredere jurul lui, persoane care cunosc stilul actorului și care poate crea o poveste pe care acesta să o poată conduce acolo unde vrea el. Sunt mai mult decât sigur, că la nivelul la care se află Dwayne Johnson acum, nu va sări orbește în orice proiect i se oferă.

Luis Guzman, Vanessa Hudgens, Josh Hutcherson, Dwayne Johnson şi Michael Caine în Journey 2: Mysterious Island

Anterior, am auzit Josh Hutcherson va avea de gând să revină în partea a treia a francizei, dar asta a fost înainte ca The Hunger Games: Catching Fire să devină un blockbuster plin de succes. Trebuie să ne gândim că pretenţiile tânărului actor au crescut în mod semnificativ și zic asta fără să ţin cont că urmează două filme Hunger Games. Totuși, personajul lui Hutcherson, este un fel de personajul principal, astfel că ar trebui să se întoarcă într-o formă sau alta, mai ales că cotaţia lui Dwayne Johnson, care va reveni în aceste două filme, este probabil mult mai mare ca a tânărului Josh Hutcherson.

Dwayne Johnson

Ţinând cont că în ultimii ani, publicul începe să prindă o afinitate specială pentru filmele cu supereroi, nu e chiar un lucru rău să vedem că aceste filme prietenoase, dedicate copiilor şi familiilor, par să-l încânte pe Dwayne Johnson, din ce în ce mai mult, după cum se vede şi din posterul de mai sus. Deocamdată, nu se ştie dacă actorii Michael Caine, Luis Guzman sau Vanessa Hudgens se vor întoarce şi în următoarele filme ale francizei.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.