Împăratul PALPATINE Revine În STAR WARS EPISODE VII

Împăratul PALPATINE Revine În STAR WARS EPISODE VII

Însuşi Împăratul Palpatine, unul din cele mai puternice şi versatile personaje negative din universul Star Wars, ar putea reveni în Episodul VII, schimbat radical şi interpretat de un alt actor.

Este posibil să fi auzit despre acest zvon deja, mai ales că la începutul anului se zvonea acelaşi lucru. Totuşi, în primăvară, actorul Ian McDiamird, ce l-a interpretat pe Împăratul Palpatine, a declarat într-un interviu că nu este implicat în viitorul film Star War şi că nu participă în nici un fel la filmările pentru Star Wars Episode VII. Dar, iată că surse de încredere, pretind din nou că personajul Palpatine, va apărea în noua trilogie Star Wars. Sursele spun că cel mai mare personaj negativ din trilogia prequel, se întoarce pentru a provoca haos în rândul rebelilor rămaşi în Episodul VII și Episodul VIII. Potrivit acestor surse, împăratul ar fi supraviețuit dezastrului de la sfârșitul filmului Return Of The Jedi, dar nu va mai fi același personaj pe care îl ştiam noi. Mai mult decât atât, el nu va mai fi interpretat de Ian McDiarmid, asta sugerând o schimbare radicală a personajului.

Împăratul Palpatine în Star Wars: Revenge Of The Sith

Schimbarea din distribuţie sugerează de altfel că Palpatine, nu va mai fi acel personaj erodat şi consumat de forţă, aşa cum a fost în filmele anterioare. El va arăta mult mai diferit şi poate chiar va avea parte de forţe diferite. Oricum ar fi, sunt sigur că întoarcerea lui Palpatine, chiar şi sub forma unei fantome, va fi un deliciu în povestea următorului film Star Wars. Personal, îmi place ideea unui personaj negativ suprem şi misterios, ce s-ar dezvălui încet, pe parcursul trilogiei, dar totuşi, acest lucru ar face că sărbătoarea Ewok de la sfârșitul filmului Întoarcerea Lui Jedi, să fie lipsită de sens. Da, au salvat galaxia de Darth Vader, dar Maestrul Păpuşar Al Răului este încă în viață!?

Împăratul Palpatine în Star Wars: Revenge Of The Sith

Spoiler Alert! În timp ce nu există detalii oficiale despre complotul filmului, tot mai multe surse spun că povestea principală din Star Wars: Episodul VII, îl va avea în centrul atenţiei pe Han Solo și Chewbacca, ce pleacă într-o misiune specială pentru a-l găsi pe vechiul lor prieten, Luke Skywalker, pe care nu l-au văzut de 30 de ani. Lor li se alătură în această căutare, două personaje noi, interpretate de John Boyega și Daisy Ridley. Perechea a găsit o mână mecanică tăiată pe Tatooine, o mâna ce ținea strâns o sabie laser. Sabia, este identificată de către Han ca fiind cea a lui Luke. Ei vor începe să îl caute pe Luke, descoperind că este ținut captiv de Inchizitorii Sith.

Star Wars: Episode VII Poster

Filmul Star Wars: Episode VII, ce este momentan în producţie, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.