JOHNNY DEPP Revine La Un Rol Trăznit În Primul Trailer Pentru Filmul MORTDECAI

JOHNNY DEPP Revine La Un Rol Trăznit În Primul Trailer Pentru Filmul MORTDECAI

Preluând rolul dealer-ului de artă cam vesel şi neliniştit, Johnny Depp, revine la interpretarea ce i-a definit cariera şi ne încântă în noua producţie MORTDECAI, alături de Jeff Goldblum, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor şi Paul Bettany.

Un actor celebru neliniștit, publicul l-a văzut pe Johnny Depp luând în piept o mare varietate de roluri în ultimii ani, de la Alice în Ţara Minunilor şi amețitorul Pălărier nebun, la vampirul legendar din Dark Shadows și mai ales rolul partenerului stoic din The Lone Ranger. Acum, primul trailer pentru ultimul său proiect, Mortdecai, sugerează că actorul şi-a găsit în cele din urmă chemarea: rolul unui englez de clasă superioară. După l-am văzut recent pe Depp în Transcendence, transformându-se într-un calculator megaloman, o performanță care a fost la fel de plictisitoare ca nişte linii dintr-un cod binar, sunt mai mult decât sigur că fanii lui Depp şi-au dat seama cât de mult le lipseşte vechiul Johnny Depp. Actorul care a reuşit să spună diferit povestea lui Willy Wonka, fără a aborda o personificare mai veche, omul care a reinventat felul în care vorbesc şi se comportă piraţii, revine pe marele ecran, cu o peliculă ce pare la prima vedere, pare mai mult decât interesantă.

Johnny Depp şi Paul Bettany în filmul Mordecai

După cum vom vedea şi din acest trailer, rolul din Mortdecai, îi permite lui Johnny Depp șansa de a prelua din nou un rol destul de excentric, un rol pe care actorul îl transformă radical, iar alături de Jeff Goldblum, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor și Paul Bettany, el joacă rolul lui Charlie Mortdecai, un dealer de artă cam vesel, aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se zvoneşte că ar conţine cheia secretă pentru aurul ascuns al naziştilor. Jonglând cu nişte ruși furioși, un agent MI5, soția lui imposibilă și un terorist internațional, dealerul de artă trebuie să traverseze globul înarmat doar cu farmecul său personal într-o cursă urgenţă pentru recuperarea tabloului furat.
La baza scenariului a stat romanul lui Kyril Bonfiglioli, fost dealer de artă devenit redactor şi, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai a fost descris ca un antierou iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru cărţi, ultima publicată după moartea autorului.

Johnny Depp în filmul Mordecai

Nu ştiu cât de încrezători sunt cei de la Lionsgate în succesul filmului Mortdecai, mai ales că imediat după lansarea trailerului au apărut o grămadă de critici negative şi ca atare studioul a retras temporar trailerul de pe toate conturile de youtube, în schimb, chiar dacă această adaptare se aşteaptă a fi una mai serioasă, se pare că datorită influenţei lui Johnny Depp, avem parte de o comedie aiurită, ce va fi destul de distractivă. În timp ce admir încercarea recentă a actorului de a juca roluri mai serioase, după ani de joc excentric, mai degrabă l-aş vedea pe Depp, liber să îmbrăţişeze înclinațiile sale sălbatice. Johnny Depp are o anumită nebunie silenţioasă ce-i permite să joace personaje absurde mai bine decât oricine altcineva în Hollywood și e bine să vedem că actorul revine înapoi în zona sa de confort. Aş spune un singur lucru: rămâi la fel de ciudat Johnny!

Mordecai Teaser Poster

În film mai joacă Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Jeff Goldblum, Oliver Platt și Paul Bettany. Mortdecai va avea premiera pe data de 6 Februarie 2015.

3 comentarii

  1. de abia astept e un film cu depp, deci va fi un film bun. nu inteleg de unde atata ura in comentarii pentru el. deocamdata ramane unul din cei mai bine platiti si bine cotati actori de la hollywood, so … haters can suck it 😀

  2. Jur ca nu ma incanta cu nimic, iar interpretarea lui Depp, nu mi-a smuls nici macar un zambet. Not funny at all.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.