MARTIN LAWRENCE Confirmă Filmul BAD BOYS 3: ‘Scenariul Este Senzaţional’

Actorul Martin Lawrence a apărut în emisiunea Conan, pentru a promova noul său serial de televiziune și a confirmat faptul că mult aşteptatul film Bad Boys 3, are deja un scenariu la care se lucrează intens.

MARTIN LAWRENCE Confirmă Filmul BAD BOYS 3

Spectacolul în care actorul a confirmat că scenariul pentru Bad Boys 3 este în lucru, a fost difuzat ieri, astfel încât nu știm exact ce a declarat acesta, dar câteva surse ce au văzut talk-show-ul, ne-au alertat că Martin Lawrence a confirmat începerea lucrului la un al treilea film Bad Boys.
Întrebat de către Conan dacă filmul Bad Boys 3 va deveni realitate, Martin a răspuns:
-„Sper că da. Tocmai am vorbit cu Jerry Bruckheimer și a spus că totul e real. Se lucrează la un scenariu şi toate lucrurile încep să se aproape de finalizare. Din câte am auzit, totul arată bine, iar scenariul este mai mult decât senzaţional”.
Ultima dată când am auzit ceva despre Bad Bays 3, a fost atunci când David Guggenheim (Safe House) a fost angajat să scrie scenariul pentru Bad Boys 3, cu speranța că Will Smith și Martin Lawrence vor semna contractele ce-i vor plasa din nou în rolurile detectivilor Marcus Burnett şi Mike Lowrey.

Mărcuş Burnett şi Mike Lowrey în Bad Boys

Romancierul Peter Craig a lucrat anterior la scenariul filmului cu numărul trei, dar la acea vreme, producătorul Michael Bay, nu era implicat în acest proiect, în ciuda faptului că el a regizat primele două filme. Pe de altă parte, producătorul Jerry Bruckheimer a declarat în luna aprilie că filmul Bad Boys 3, a fost la vremea respectivă, victima unei desincronizări actorilor şi a prodcatorilor, o simplă nepotrivire de calendar:
-„E atât de amuzant faptul că cei de la Sony sunt super încântaţi să facă acest film, dar Smith este deocamdată ocupat cu alte două filme. Este doar o chestiune de planificare, toată lumea trebuie să fie pe acelaşi calendar pentru a realiza filmul. Dar, lucrăm la scenariu. Suntem foarte încrezători și sper că vom realiza acest film mult aşteptat.”
Fanii, au cerut un al treilea film Bad Boys de multă vreme. La MTV Movie Awards 2008, Will Smith a declarat că a avut o idee pentru Bad Boys 3, dar a adăugat că Michael Bay este prea scump acum pentru a reveni la regia filmului.

Martin Lawrence, Gabrielle Union şi Will Smith

Acum, probabil ar fi mult prea scumpă şi aducerea înapoi a lui Will Smith, care a ajuns între timp un megastar, dar şi a producătorului Jerry Bruckheimer sau a regizorului Michael Bay, care sunt acum, unii din cei mai profitabili cineaşti de la Hollywood. Dar acum că Michael Bay ar putea preda franciza Transformers şi un al cincilea film care este inevitabil, unui alt regizor, este posibil fi şi el implicat în proiectul Bad Boys 3. Suntem cu toţii conştienţi că toată lumea implicată în filmele anterioare Bad Boys, este scumpă, dar dacă filmul va fi făcut cum trebuie, va fi un mega blockbuster. Cineva trebuie să-și asume riscul până la urmă.

Bad Boys 3 Poster - Fan made

Şi chiar dacă Michael Bay va regiza filmul şi vă păstrează folosirea efectelor pe calculator la un nivel minim, nu va exista nici un motiv de ce nu ar fi cineva entuziasmat de viitorul film Bad Boys 3!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.