MISSION: IMPOSSIBLE 5: Actorul VING RHAMES Revine În Franciză Alături De Tom Cruise

Christopher McQuarrie este regizorul viitoarei producţii Mission Impossible 5, iar Tom Cruise va reveni în rolul îndrăgitului spion Ethan Hunt, alături de Simon Pegg, Jeremy Renner şi vechiul său partener Luther Stickell, interpretat de Ving Rhames.

 MISSION: IMPOSSIBLE 5: Actorul VING RHAMES Revine În Franciză Alături De Tom Cruise

Dacă filmul cu numărul patru al francizei Mission: Impossible – Ghost Protocol, a avut un uşor aer de mini-reboot, faptul că fost mai mult un film de echipă, decât un film despre Ethan Hunt și prietenii săi, a determinat publicul să îndrăgească şi mai mult producţia. Totuşi, fiind un film de echipă, a fost totuşi ciudat să vedem că lipsește colegul de lungă durată a lui Ethan, Luther Stickell, personaj interpretat de Ving Rhames, deși el a avut un cameo la sfârșitul filmului.

Ving Rhames şi Tom Cruise

Din fericire, se pare că Luther este din nou gata să revină în acţiunea din Mission: Impossible 5, fiindcă regizorul Christopher McQuarrie a lansat un tweeter în care spune simplu: „Bine ai revenit, domnule Rhames”. În timp ce sunt puţin surprins că Paula Patton nu se va întoarce în MI5, mă bucur că Ving Rhames este din nou în echipa distribuţiei. Alături de Tom Cruise, Simon Pegg şi Jeremy Renner, Mission Impossible 5, s-ar putea să mai atragă şi actori ca Alec Baldwin sau Rebecca Ferguson, aceştia din urmă, nefiind confirmaţi oficial încă.

Poster Mission: Impossible Ghost Protocol

Nu ştim prea multe despre complotul lui Mission Impossible 5, dar cu o echipă de producţie bine închegată şi cu surpriză plăcută pe care Ghost Protocol a făcut-o la boxoffice, ne aşteptăm ca filmul cu numărul cinci al francizei, să le întreacă pe cele anterioare, din toate punctele de vedere.
Mission: Impossible 5, are data de lansare stabilită pentru data de 25 Decembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.