Paramount Anunţă Data De Lansare Pentru TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2

Având în vedere succesul de box-office şi în ciuda faptului că filmul încă nu a ajuns în cinematografele noastre, cei de la Paramount anunţă data de lansare a sequel-ului Teenage Mutant Ninja Turtles 2.

Paramount Anunţă Data De Lansare Pentru TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2

Adaptarea ce a debutat cu succes în week-end ce a trecut în box office-ul american, ar putea primi un alt regizor şi chiar dacă şi-a adjudecat locul întâi în clasamentul încasărilor, Teenage Mutant Ninja Turtles, nu este privit cu ochii buni de către critici şi nici chiar de fanii fideli ai Ţestoaselor Ninja.
Este clar că Teenage Mutant Ninja Turtles nu este unul din cele mai mari hit-uri ale verii, dar se pare că cei de la Paramount sunt foarte mulţumiţi cu încasările de 65 milioane dolari din primul week-end ale filmului produs de Michael Bay. Să zicem că nu este un început prost, dar oare nu s-au grăbit puţin cei de la Paramount?! Se pare că filmul a avut un buget de producţie de 125 milioane dolari iar până în prezent, filmul a încasat 65 milioane de dolari în box office-ul american plus alte 28,700,000 de dolari peste mări.

Michelangelo, Leonardo, Rafael şi Donatello

Această sumă nu acoperă bugetul iniţial al filmului, ca să nu mai punem la socoteală banii cheltuiți pentru promovarea producţiei.
 – „Nu este clar deocamdată dacă regizorul Jonathan Liebesman va reveni în scaunul de conducător al noii producţii”, menţionează studiourile în comunicatul de presă.
„Producătorul Michael Bay va lucra însă şi la sequel, alături de scenariştii Josh Appelbaum şi André Nemec. Rezultatul ne-a depăşit aşteptările, iar modul în care publicul a reacţionat după vizionarea filmului, este mai mult decât satisfăcător, fapt care ne-a determinat să începem deja lucrul la o continuare”, a declarat preşedintele Paramount, Adam Goodman.

Teenage Mutant Ninja Turtles Poster

Poate că rezultatele financiare au depăşit aşteptările tuturor celor implicaţi, dar filmul în sine, nu a atins acel obiectiv despre care vorbeau producătorii, acela de a asigura că publicul va avea parte de o nouă prezentare a Ţestoaselor Ninja. Una dintre cele mai mari probleme cu această producţie: filmul pare să nu fie chiar despre Ţestoase. Ar fi fost mai potrivit titlul: Aventurile Lui April O’Neil.
 Cu toate acestea, continuarea lui Teenage Mutant Ninja-Turtles, are stabilită data de lansare pentru 3 Iunie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.