SEVENTH SON: Filmul Fantasy Cu Jeff Bridges Şi Julianne Moore Are Un Trailer Nou

Producţia fantasy SEVENTH SON, în care actorul Jeff Bridges joacă rolul unui vraci mistic ce a petrecut secole întregi protejând lumea antică de forțele supernaturale malefice, revine cu un nou trailer, mult mai bine realizat şi un poster nou.

SEVENTH SON: Filmul Fantasy Cu Jeff Bridges, Ben Barnes Şi Julianne Moore, Are Un Trailer Nou

Filmul de fantezie şi aventură Seventh Son, al regizorului Serghei Bodrov, este adaptarea unui roman pentru adulţi scris de Joseph Delaney, intitulat Ucenicul Vraciului, care a fost re-denumită în Seventh Son pentru marele ecran şi care fost pe lista celor mai anticipate filme ale anului 2013 datorită distribuţiei sale fantastice și a premisei intrigante. Spun 2013, pentru că filmul de fantezie, a fost iniţial programat pentru lansare în 2013. Plin de efecte speciale cu greutate, lansarea filmului a fost amânată, doar pentru a permite echipei de producţie să cizeleze efectele speciale, dar, după cum se vede, Seventh Son, promite o intrare pe scară largă în genul fantasy, cu un Jeff Bridges ce prezintă o performanță destul de ciudată.

Antje Traue în SEVENTH SON
Julianne Moore în SEVENTH SON

Totuşi, după ce filmul a primit o dată de lansare în 2014, producţia celor de la Legendary, şi-a lansarea din ianuarie 2014, în Februarie 2015 şi de data aceasta, tot din cauza procesului de creaţie a efectelor vizuale masive. Povestea este destul de simplă şi îl urmăreşte pe misticul vraci Gregory (Jeff Bridges) care alături de ucenicul său Tom Ward (Ben Barnes) luptă din răsputeri să învingă vrăjitoarea cea rea​​ pe nume Malkin (Julianne Moore) și adepții ei. Dar, în ciuda distribuţie impresionante, e greu de spus dacă acesta producţie nouă va fi un hit sau nu. Genul abordat de regizorul Serghei Bodrov în Seventh Son, este unul destul de greu de cucerit.

Multe efecte speciale în filmul fantasy SEVENTH SON
Djimon Hounsou în filmul fantasy SEVENTH SON

Pentru a ne avertiza că filmul Seventh Son, încă există, cei de la Universal și Legendary Pictures au lansat un nou trailer și un poster nou, împreună cu câteva imagini noi din film. După ce a fost amânat de trei ori, filmul va avea probabil, o premieră în cele din urmă. Având un handicap din start, Seventh Son s-ar părea că a suferit din cauza perioadei mari în care a fost aşteptat şi rămâne de văzut dacă chiar a meritat aşteptarea. Din păcate, după tot acest timp, acest nou trailer pentru Seventh Son, nu scoate în evidenţă motivele pentru care filmul să merite așteptarea. Mai mult decât orice, acest promo pare destul de generic. Fantezia medievală arată mult prea familiar.

Poster nou Seventh Son

În film mai joacă, de asemenea, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue, și Djimon Hounsou.  Premiera filmului fantasy Seventh Son, este stabilită pentru data de 16 Februarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.