Sfârșitul Filmărilor Pentru Producţia JURASSIC WORLD Este Marcată Cu Imaginea Unui Dinozaur

Regizorul Colin Trevorrow, a terminat filmările pentru producţia Jurassic World şi marchează sfârșitul filmărilor, cu imaginea interesantă a unui dinozaur de pe platourile de filmare.

Sfârșitul Filmărilor Pentru JURASSIC WORLD Este Marcat Cu Imaginea Unui Dinozaur

Filmările principale pentru filmul Jurassic World, au ajuns la final, iar regizorul Colin Trevorrow, a vrut să împărtăşească acest lucru cu restul lumii, marcând această ocazie cu o imagine lansată pe twitter, ce prezintă placa digitală folosită la filmări, stând confortabil în gura unui dinozaur. Desigur, vor fi nevoie de multe filmări suplimentare, un lucru comun ce se realizează la aproape fiecare blockbuster mare în zilele noastre, astfel că există posibilitatea de a mai vedea câteva camere de luat vederi ce vor rula, dar în principiu, filmul Jurassic Wolrd, este în cea mai mare parte gata.Totuşi, regizorul Colin Trevorrow mai are o cale foarte lungă până să termine producţia cu totul, mai ales că cel mai îndelungat proces al filmului este postproducţia, montajul şi efectele speciale.

Sfârșitul Filmărilor Pentru Filmul JURASSIC WORLD
Maşinile folosite la filmările din Jurassic World

De asemenea, succesul de la boxoffice al filmului Gardienii Galaxiei, ar trebui să fie o veste bună pentru filmul lui Trevorrow, mai ales că starul principal al lui Jurassic World, Chris Pratt, a dovedit că poate conduce distribuţia unui blockbuster, cu succes. Şi sunt sigur că odată ce l-aţi văzut în Guardians Of The Galaxy, unii dintre voi, sunteţi curioşi să îl vedeţi şi în rolul principal al următorului film din universului Jurassic. Incă nu știm prea multe despre complot, dar povestea are loc într-un parc de distracţii pe Isla Nublar, la aproximativ 22 ani după evenimentele din filmul Jurassic Park. Ceea ce rezultă că vom avea din nou un haos total, cu mulţi dinozauri în libertate.

Posterul Jurassic World lansat la Comic-Con

În Jurassic World mai joacă Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins, Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Jake Johnson, Judy Greer, și Omar Sy.
Dinozaurii furioşi se vor lansa în cinematografe pe 12 Iunie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.