SIGOURNEY WEAVER A Refuzat Rolul Din Filmul THE EXPENDABELLES

Actriţa Sigourney Weaver, a refuzat recent un rol principal în varianta feminină a filmului The Expendables, intitulat The ExpendaBelles.

SIGOURNEY WEAVER A Refuzat Rolul Din Filmul THE EXPENDABELLES

Proiectul ce a stârnit imaginaţia fanilor din întreaga lume, The ExpendaBelles, filmul ce este inspirat de succesul francizei lui Sylvester Stallone, The Expendables, a făcut un pas înainte la începutul anului, când cei de la Millennium Films au anunţat că scenariştii Kirsten Smith și Karen McCullah au fost angajaţi să scornească o poveste ce să egaleze filmul inventat de Stallone. Din câte se pare, cei doi scenariști, se vor reuni cu regizorul Robert Luketic, cel care tocmai a fost angajat la cârma filmului de acţiune The ExpendaBelles. Chiar dacă studioul a anunţat că filmările vor demara în această vară, nimic nu este cert deocamdată, mai ales că filmul nu a cooptat încă, nici o protagonistă din cele dorite.

Sigourney Weaver în Aliens

Asta în afara faptului că de anul trecut, până acum, prin colimatorul producătorilor şi al fanilor, au trecut toate numele majore feminine ce au jucat măcar odată într-un film de acţiune, începând cu Sigourney Weaver, Linda Hamilton, Meryl Streep şi terminând cu Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Uma Thurman, Lucy Liu, Gina Carano sau Katee Sackhoff. Iată că, câteva din actriţele favorite ale producătorilor, cum ar fi Milla Jovovich, care este însărcinată şi Sigourney Weaver, nu vor mai face parte din distribuţia lui The Expendabelles. Deși mi-ar plăcea să văd un film gen The Expendables condus în totalitate de femei, producţia ce este în prezent în dezvoltare merge spre o direcţie greșita încă de la început. Filmul ce va fi regizat de Robert Luketic, va avea o poveste ce se învârte în jurul unui grup de agenți de sex feminin, care trebuie să prezinte ca call girls de înaltă clasa, cu scopul de a salva situaţia.

Sigourney Weaver în Alien

Greșeala de a împuternicii câteva actriţe doar pentru a vedea un film cu multe posterioare drăguţe, este greşită de la început, aşa că nu e de mirare că o actriţă de talia lui Sigourney Weaver, a refuzat un rol principal. Poate dacă studioul încerca să obţină, nu știu, un scriitor de sex feminin și poate o regizoare care să scoată în evidenţă acţiunea unui asemenea film, totul ar fi fost diferit.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.