STAR WARS REBELS: Vezi Filmul Scurt THE MACHINE IN THE GHOST

The Machine In The Gost se numeşte filmul scurt din serialul animat Star Wars: Rebels, filmuleţ ce prezintă echipajul rebel al navei Ghost, în cursa lor nebună de a scăpa de câteva interceptoare imperiale.

STAR WARS REBELS: Vezi Filmul Scurt THE MACHINE IN THE GHOST

Noul preview din serialul Star Wars Rebels, este de fapt un trailer ce se prezintă sub forma unui film scurt. Întitulat The Machine In The Ghost, clipul face referinţă evidentă la micul robot ce întreţine nava principală din povestea complicat a serialului şi este primul din seria celor patru filmuleţe scurte din Star Wars: Rebels, ce vor avea premieră în următoarele câteva săptămâni. Clipul a fost lansat aseară pe contul oficial Star Wars YouTube şi prezintă povestea de început a celor trei componenţi ai navei Ghost, având în principiu, scopul de a ne familiariza cu tonul serialului, dar mai ales, ne ajută să aflăm cât de important este rolul robotului ce ajută la menținerea navei în jurul căreia, se va învârti o parte din acţiunea serialului. Serialul Star Wars: Rebels, încearcă să facă legătura între Episoadele III și IV, și, ca atare, are motive să aspire la caracteristicile estetice și narative ale filmului original Star Wars.

 Hera şi Kanan la bordul navei Ghost

Acest scurt metraj, demonstrează că Dave Filoni, Simon Kinberg și echipa de producţie, încearcă din răsputeri să reproducă tonul clasic Star Wars, iar din punct de vedere vizual, aceste scene din clip, ar putea fi chiar din A New Hope. Totuşi, cred că filmul scurt, vrea să scoată în evidenţă, comportamentul roboţelului Choppers, care este puţin cam … uman. În orice caz, mult mai uman decât ceea ce am văzut la alţi roboţii din Star Wars. Personal, sunt curios să văd cum funcționează această nouă găselniţă Star Wars, pe termen lung, dar mai ales, cum va introduce principalele personaje ale serialului, în povestea principală. Oricum ar fi, Star Wars: Rebels, este o bună oportunitate de a reveni în universul extins Star Wars, şi chiar dacă nu sunteţi încântaţi de ideea serialului, este o excelentă ocazie de a introduce fantastica poveste în mintea copiilor voştri.

Star Wars Rebels Poster

În noul serial animat Rebels, forțele imperiale ocupă o planetă îndepărtată, o planetă mică numită Lothal, pe care o guvernează cu forţa. Echipajul pestriț al navei Ghost, rămân singurii rebeli ce opun rezistenţă împotriva Imperiului Galactic. Împreună se vor confrunta cu pericole nemaiîntâlnite şi răufăcători inventivi, cu speranţa că într-o zi vor avea puterea necesară de a aprinde scânteia unei rebeliuni. Serialul animat dispune de de vocile actorilor Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Vanessa Marshall, Taylor Gray și Steven Jay Blum.
Serialul Star Wars Rebels este programat să aibă premiera în Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.