TOM HANKS Revine În Al Treilea Film Din Seria Codul Lui DaVinci Intitulat INFERNO

Personajul lui Tom Hanks, expertul în simbologie Robert Langdon, revine în al treilea film din seria de adaptări după controversatele ideii ale autorului Dan Brown, producţie ce se va intitula: Inferno.

TOM HANKS Revine În Al Treilea Film Din Seria Codul Lui DaVinci Intitulat INFERNO

Cei de la Sony Pictures au început deja să lucreze intens la partea a treia a filmului The Da Vinci Code, o producţie ce va continua să îl aibă la cârmă, pe regizorul Ron Howard şi pe Tom Hanks în rolul lui Robert Langdon. Inferno, ce urmează să înceapă filmările în luna aprilie, îl are din nou pe Brian Grazer ca şi producător şi are un scenariul conceput de David Koepp (Angels and Demons). De data aceasta, Robert Langdon, este atras într-un complot ce îşi centrează acţiunea pe una dintre capodoperele literare cele mai durabile și misterioase ale istoriei: Infernul lui Dante.

Tom Hanks şi Audrey Tautou în Codul Lui DaVinci

În acest context, Langdon, începe o cursă contra cronometru, un joc mental cu un adversar misterios ce îl atrage într-o serie de ghicitori ingenioase ce îl plasează în mijlocul Italiei, înconjurat de artă clasică, pasaje secrete, și știință futuristă. Chiar dacă unora, nu le-a plăcut Codul lui Da Vinci, sunt sigur că partea a doua a seriei, Îngeri și Demoni, a mai reuşit să stârnească interes în rândul publicului larg. Ideea din Inferno, este totuşi, foarte diferită. Da, va avea toate semnele distinctive ale producţiilor anterioare, dar ideea de bază, nu este la fel. Fără a dezvălui prea multe, vă pot spune că complotul are de a face cu un plan grandios de salvare a lumii, prin reducerea treptată a populației, iar planul este deja pus în mișcare, atunci când începe cartea.

Tom Hanks în Angels & Demons

Nu știu sigur cum se va transpune asta pe ecrane, dar dacă crezi că Îngeri și Demoni a avut potenţial, atunci cu siguranţă îţi va place şi Inferno. Asta în cazul în care această adaptare cinematografică, va avea măcar jumătate din evenimentele ce sunt cuprinse în carte. Dar, sunt sigur că combinaţia Tom Hanks, Ron Howard şi David Koepp, va realiza un film demn de aşteptat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.