Top 5 Cele Mai Dorite Continuări Ale Unor Filme Celebre

Pe baza unui studiu recent, cinefilii vor să vadă continuările unor filme celebre ce au rămas de-a lungul timpului, producţii de referinţă în industria cinema, continuări ale unor filme ca Gladiator, True Lies sau Wall-E.

Top 5 Cele Mai Dorite Continuări Ale Unor Filme Celebre

Continuările, sunt o afacere dificilă la Hollywood, deoarece, cele mai multe dintre ele, se presupune că sunt sortite eșecului. Tocmai de aceea, multe din filmele de succes, nu au primit nici un tratament atunci când a venit vorba de continuări, chiar dacă unele din producţiile originale pe care le vom menţiona mai jos, au meritat măcar o continuare. Conform unui studiu recent, acestea ar fi cele mai controversate şi discutate continuări ale producţiilor ce au marcat publicul larg şi consumatorii frecvenţi de filme.

Gladiator 2: The Glory of Rome
Gladiator 2: The Glory of Rome

Incontestabil, filmul Gladiatorul, a fost o capodoperă uimitoare, o producţie de succes ce a avut aproximativ tot ceea ce am putea spera de la un film marca Ridley Scott. Acțiune, dialog, complot şi peste toate, o coloană sonoră fanastică compusă de Hans Zimmer, ce s-a îmbinat uimitor de bine cu filmografia lui Ridley. Din păcate, este foarte greu să faci un al doilea film atunci când, atât protagonistul cât și antagonistul sunt morți. Chiar și așa, un al doilea film despre povestea din Gladiator, ar fi extraordinar de greu de realizat în zilele noastre, mai ales că egalarea celor 5 premii Oscar câştigate, ar fi aproape imposibilă. Însă, la un moment dat, se vorbea peste tot de o idee originală pentru un sequel. Continuarea filmului ar fi spus din nou povestea lui Maximus (Russell Crowe), generalul care este reînviat de către zei și devine un luptător nemuritor de-a lungul istoriei. Din fericire, această versiune a fost anulată. În schimb, versiunea în care am vedea povestea lui Juba (Djimon Hounsou), în timp ce el se străduiește să depășească gloria lui Maximus și să devină cel mai faimos Gladiator din toate timpurile, ar prinde destul de bine la public.

The Incredibles 2: Return Of The Supers
The Incredibles 2: Return Of The Supers

Pixar a realizat unele dintre cele mai bune filme de animație din toate timpurile, dar The Incredibles, iese în evidență că filmul cel mai amuzant din tot buchetul de animaţii. Filmul de animaţie original, ne-a introdus într-o lume a unor supereroilor ce iubeau familia mai presus de orice, super eroi ce se confundau cu orice om normal, iar în această mitologie originală, existau tot felul de eroi și răufăcători despre care publicul vrea să afle cât mai multe. Acest film animat, merită din plin o continuare, dar scenaristul şi regizorul Brad Bird, refuză să facă o continuare, atâta vreme cât nu va găsi o modalitate de a întrece în popularitate filmul original. Totuşi, la un moment dat, zvonuri despre un scenariu deja conceput, au ajuns să se învârtă pe internet, iar în acest nou film, prezumtiv intitulat Return Of The Supers, o nouă generație de supereroi ar trebui să apară. Criminalii și ticăloșii încep să fie ușor de învins, așa că familia Incredibililor, devine obraznică și mai ales arogantă. Cu toate acestea, un nou supervillain reuşeşte să unească din nou toate personajele rele. Incredibilii, trebuie să învețe să lucreze din nou împreună, înainte de a fi prea târziu.

True Lies 2: False Truths
True Lies 2: False Truths

Câteodată, e greu să recunoaştem că Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai buni actori de filme de acțiune cu tentă de comedie. True Lies a fost un film incitant, care a avut o mulțime de acțiune intensă, dar şi multe momente comice de-a lungul peliculei. Cu un Arnold mai în vârstă și un stil de actorie mai înțelept, revenirea actorului la actorie, ar putea aduce un sequel ce are potențialul de a fi hilar. True Lies 2: False Truths, s-ar putea concentra asupra vieţii lui Harry (Schwarzenegger) și Helen (Jamie Lee Curtis), în timp ce încearcă să se obișnuiască cu o viață normală după ce s-a retras din viaţa de spionaj. După ce un terorist încearcă să-i asasineze, Harry și Helen sunt aruncaţi din nou într-o ultimă aventură.

Blade Runner 2
Blade Runner 2

Filmul original Blade Runner, a fost lansat într-un moment în care roboţi umanoizi erau chiar un subiect science-fiction. O continuare a filmului clasic sci-fi, ar avea un impact major în lumea de astăzi, unde roboții și inteligența artificială, ajung să avanseze destul de rapid. Anunțată de ceva vreme încoace de către regizorul Ridley Scott, continuarea Blade Runner a stârnit ceva controverse în rândul fanilor, mai ales că filmul lui Scott, este unul din cele mai faimoase filme sci-fi clasice. Nu s-a mai auzit nimic despre acest proiect, ba chiar au existat semne că această faimoasă continuare nu va mai avea loc. Totuşi, cineastul a reluat anul trecut proiectul, iar zvonurile despre întoarcerea lui Harrison Ford în rolul vânătorului de clone, a început să facă valuri încă din luna februarie a anului trecut. La ceva timp după lansarea filmului original Blade Runner în 1982, prietenul autorului Philip K. Dick pe nume K.W. Jeter, a scris trei continuări pentru povestea pe care se bazeaza filmul Do Androids Dream of Electric Sheep? Din câte se pare, Ridley Scott nu vrea să urmeze povestea stabilită în acele cărți şi ţinând cont de această ştire, în Blade Runner 2, vom vedea un Deckard mai îmbătrânit (Harrison Ford) şi nişte replicanţi ce îşi asumă identitatea lui. El se întoarce în acţiune pentru a afla cine sunt aceşti androizi ce se dau drept a fi Deckard şi cine este cel ce-i construieşte.

Wall E 2: Mission Earth
Wall E 2: Mission Earth

Conceptul original pe care regizorul Andrew Stanton şi partenerul său Pete Docter l-au conceput pentru animaţia celor de la Pixar, a fost nu numai o animaţie amuzantă, ci şi o lecţie de ecologie pentru toţi copii care au urmărit animaţia Wall E. Având acţiunea plasată într-un viitor îndepărtat, dar nu chiar atât de nerealist, animaţia Wall E, are în fundal un Pământ abandonat de omenire, asta doar pentru că a devenit acoperit cu gunoi din cauza produsele vândute în masă de marile corporații multinaţionale. O continuare pentru Wall E, ar fi o altă lecţie de apreciat pentru copii, dar şi o modalitate de a demonstra cât de greu se construieşte totul din nou, după un dezastru ecologic. Şi fiindcă e mai greu să construieşti decât să distrugi, Wall E 2, ar putea avea în centrul atenţiei, povestea reconstruiri planetei noastre, şi revenirea principalelor personaje – inclusiv a lui Wall E şi Eve. Odată ajunşi pe Pământ, cei doi se confruntă cu sarcina grea de a curăţa oraşul de gunoaiele rămase, provocarea de a găsi o modalitate de a intra în contact cu ceilalţi roboţi şi nu în ultimul rând, trebuie să-i ajute pe puţini supravieţuitori, să înveţe din nou să trăiască, de data aceasta, ecologic şi mult mai curat.

Poţi să ne spui care ar fi filmul tău preferat la care ai vrea să vezi o continuare, în secţiunea de comentarii de mai jos.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.