VIN DIESEL Şi Regizorul DAVID TWOHY Se Pregătesc Pentru Următorul Film Din Seria RIDDICK

Vin Diesel se va întoarce la rolul celebrului antierou Riddick şi confirmă faptul că oficialii de la Universal, l-au contactat deja pe regizorul David Twohy, pentru realizarea următorului film.

VIN DIESEL Şi Regizorul DAVID TWOHY Se Pregătesc Pentru Următorul Film Din Seria RIDDICK

Deşi mai vorbeam despre o continuare a filmelor ce îl au în rolul principal pe Riddick, prin luna august anul trecut, iată că la recenta zi de presă pentru Guardians Of The Galaxy, cei de la Collider, au reuşit să-i ia un interviu exclusiv actorului Vin Diesel, interviu în care actorul confirmă încă odată suspiciunea fanilor: Riddick se va întoarce din nou pe ecrane. Actorul a mai vorbit despre reacția lui la vizionarea filmului întreg Gardienii Galaxiei, statutul unui alt sequel Riddick, proiectele sale de viitor, cum ar fi Kojak, trilogia Hannibal sau viitorul film Triple X 3, despre care am scris »» AICI. Am fost întotdeauna de acord că Vin Diesel ar trebui să mai facă un film original despre personajul Riddick, asta înainte ca acesta să ajungă să fie un personaj mult prea bătrân, sau înainte ca actorul să nu mai fie o stea de acțiune atât de căutată. Producţia Riddick, lansată anul trecut în luna septembrie, a fost o continuare mai puţin directă a celebrului Chronicles Of Riddick şi în ciuda faptului că nu a satisfăcut setea fanilor pentru povestea antieroului de pe Furya, a avut un final ce a dezamăgit foarte mult publicul larg dar şi fanii fideli ai francizei.

Vin Diesel şi Karl Urban în filmul Riddick

În încercarea de a introduce subtil ideea unei continuări, regizorul David Twohy, a uitat de fapt că filmul Riddick, ar fi trebuit să încheie o trilogie, ar fi trebuit să încheie de fapt aventura începută în Pitch Black şi nu să fie o rampă de lansare pentru viitoare subiecte de film. Oarecum, sunt sigur că multă lume se aştepta la o continuare a aventurilor lui Riddick, deşi, odată cu lansarea filmului de anul trecut, entuziasmul fanilor s-a mai domolit. Totuşi, iată că Vin Diesel confirmă suspiciunile noastre şi declară că regizorul Twohy, a fost deja la câteva întâlniri cu oficialii de la studio, pentru stabilirea termenilor viitoarelor filme şi pentru a dezvălui direcţia înspre care povestea acestora se va îndrepta. Evident că noi, cei ce aşteptăm cu nerăbdare o continuare, va trebui să mai rămânem în ceaţă ceva vreme pentru a afla ce poveste va face furori în următorul film Riddick. Momentan, din declaraţiile lui Vin Diesel, reiese că:
– „Acum totul ţine de planificare. Există evident, două direcţii spre care se poate îndrepta povestea lui Riddick şi e inevitabil că vom ajunge la una din ele. Deci le-aş spune tuturor fanilor lui Riddick, da, se va întâmpla. Dar, după cum bine ştiţi, e foarte greu să faci astfel de roluri şi pentru că sunt atât de întunecate, am nevoie de o pauză de câţiva ani între filme.”

Chronicles Of Riddick: The Underverse

Vin Diesel pare că vrea să ofere fanilor cea ce vor, iar faptul că el și David Twohy prezintă un interes în a face un nou film Riddick, nu ar trebui să fie o mare surpriză pentru nimeni. Cât despre direcţia înspre care franciza s-ar putea îndrepta, cele două opţiuni ar fi realizarea unei trilogii separate despre planeta natala a pesronajului, astfel încât filmul Chronicles Of Riddick, să poată avea parte de un sequel şi de un prequel, ori păstrarea acestor trei filme realizate deja, ca o rampă de lansare pentru alte cronici speciale din viaţa de condamnat a lui Riddick. Totuși, următorul pas al francizei, a fost hotărât deja. Vin Diesel şi regizorul David Twohy au prezentat celor de la studio, un film demonstrativ cu ideea lor despre următorul film Chronicles Of Riddick, iar studioul a fost de acord.

Poster Riddick 2013

Fie că Riddick va ajunge să cotonogească ceva Necromongeri în Chronicles Of Riddick: The Underverse, fie că personajul va ajunge să revină pe planeta sa natală Furia, un singur lucru e clar: vom mai vedea măcar un film despre antieroul popular ce şi-a început aventura acum 14 ani.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.