WESLEY SNIPES Revine În Al Patrulea Film Al Francizei BLADE

După ce Wesley Snipes a dezvăluit luna trecută că ar vrea să se întoarcă pentru un rol în Blade 4, zvonuri recente îl plasează în filmul cu numarul patru al francizei, ce continuă aventurile vânătorului de vampiri.

WESLEY SNIPES Revine În Al Patrulea Film Al Francizei BLADE

Wesley Snipes a declarat de câte ori a avut ocazia, după ieşirea sa din închisoare, că doreşte să îşi reia cariera de actor. Un lucru cât se poate de normal pentru un veteran al filmelor de acţiune, ce a jucat alături de nume mari şi în producţii de succes. Într-un raport recent destul de neașteptat și puţin cam dubios, cei de la New York Daily News, spun că Wesley Snipes este deja distribuit în componenţa trupei ce va realiza filmul Blade 4, în rolul principal al vânătorului de vampiri din noul film al francizei thriller cu vampiri, bazată pe seria de benzi desenate. Sursele celor de la NewYork Daily, mai menţionează că actorul în vârstă de 52 de ani, va primi 3 milioane dolari pentru film, împreună cu un procent consistent din viitoarele profituri ale francizei. În ciuda faptului că Wesley Snipes a fost eliberat din închisoare anul trecut, după ce şi-a îndeplinit pedeapsa pentru evaziune fiscală, sursele celor de la publicaţia americană, spun că actorul este determinat să îşi reconstruiască cariera și că revenirea lui în filmele de acţiune, este cât se poate de reală.

Wesley Snipes în rolul Blade

Şi cum ar putea Snipes să îşi mărească veniturile decât cu o franciză de succes ca Blade, o franciză cu a cărui personaj principal se indentifică cu el. Evident că nu se ştie absolut nimic în acest moment despre complotul viitorului film Blade, proiect care încă nici măcar nu are ataşat un scenarist sau un regizor. Ca să nu mai spunem că drepturile asupra francizei Blade, nu mai sunt ale celor de la New Line, ci au revenit înapoi la Marvel și implicit Disney. În aceeași lună în care drepturile de autor au revenit înapoi, studiourile Marvel au anunțat că s-ar putea să realizeze un nou film Blade, dar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre asta.

Blade

Primul film Blade în care Wesley Snipes a fost eroul principal, este unul dintre primele filme de mare succes (a generat peste 130 de milioane de dolari) inspirate din benzile desenate ce fac parte din universul Marvel. Thrillerul Blade, a generat şi două continuări: Blade II, regizat de Guillermo del Toro şi lansat în 2002 şi Blade: Trinity regizat de David S. Goyer în 2004.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.