Clip Nou Din EXODUS: GODS AND KINGS - Ridley Scott Promite Un Film Cu Adevărat Epic!

Clip Nou Din EXODUS: GODS AND KINGS – Ridley Scott Promite Un Film Cu Adevărat Epic!

În noul clip lansat de 20th Century Fox, regizorul Ridley Scott, ne explică de ce a acceptat provocarea de a realiza un film epic şi cât de fascinat este de povestea marelui exod din filmul Exodus: Gods And Kings.

Pe lângă faptul că vom vedea câteva cadre noi din Exodus: Gods And Kings, clipul nou, este un festin de efecte vizuale şi cadre fantastice, iar pe lângă toate astea, apreciatul regizor Ridley Scott (Gladiator, Prometheus), vorbeşte despre impactul pe care povestea lui Moise l-a avut asupra lui şi despre scala epică pe care o asemenea mega-producţie o are. Nimeni nu contestă că Ridley, ştie să realizeze filme gigant, mega-producţii ce necesită multă coordonare. A dovedit asta în nenumărate rânduri. Iar pe lângă această imensă responsabilitate, imaginea realizată cu fineţe şi cadrele fantastice pe care le prezintă Ridley Scott, ar putea să-i aducă din nou, multă apreciere.

Christian Bale în rolul lui Moise din filmul Exodus: Gods and Kings
Efecte vizuale şi cadre fantastice în filmul Exodus: Gods and Kings

-„Am simțit că există o frumusețe adevărată în acest potenţial masiv al materialului. Atunci când lucrez cu cel puțin 700 de oameni plasaţi în diferite echipaje, plus 4.000 de figuranţi, simţi cu adevărat ce înseamnă o producţie epică” a declarat cineastul.
Regizat de Ridley Scott, după un scenariu conceput de Steven Zaillian, filmul Exodus: Gods And Kings, relatează marea aventură a lui Moise, interpretat de Christian Bale și a fratelui său vitreg, Faraonul Ramses, interpretat aici de Joel Edgerton, episod biblic în timpul căruia Moise, eliberează 600.000 de sclavi, pe care i-a condus apoi prin deșert, pentru a scăpa de sclavia din Egipt, dar şi de cele 10 plăgi mortale. De-a lungul marelui exod, el a despărțit Marea Roșie și a scos la iveală cele Zece Porunci.


Poster Exodus: Gods and Kings

Poster Exodus: Gods and Kings - Joel Edgerton

Cu actori ca Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver și John Turturro, filmul are cu siguranță o distribuţie de sprijin solidă, iar ţinând cont că ultima dată când Ridley Scott a regizat o epopee istorică (Împărăția Cerurilor), rezultatul a fost excelent, sperăm că nici de data asta nu ne va dezamăgi.
Exodus: Gods And Kings, are programată prima proiecţie pentru data de 4 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.