INTERSTELLAR: Clipurile Noi Dezvăluie Detalii Despre Misiunea Spaţială Şi Multe Cadre SF

Noile trailere pentru filmul sci-fi Interstellar al regizorului Christopher Nolan, oferă câteva indicii noi despre misiunea personajului interpretat de Matthew McConaughey, precum şi noi cadre fascinante, de pe planetă explorată.

Indicii noi despre misiunea din filmul sci-fi Interstellar

Regizorul Christopher Nolan a inclus în filmele sale, multe elemente diferite ale genului science-fiction, de la dispozitivul tulburător creat de Nikola Tesla în thrillerul său dramatic Prestige, la tehnologia de partajare a unui vis din Inception. Regizorul nu numai că are un deosebit respect pentru genul sci-fi, dar elemente mai mult sau mai puţin fantastice, au fost prezente mai tot timpul în producţiile sale. Totuşi, în luna Noiembrie, cel mai epic film science fiction al regizorului, va aduce pe ecrane, cel mai lung film al său de până acum și prima sa incursiune majoră în domeniul sci-fi. Fanii adevăraţi al regizorului, nu vor avea nevoie de nici un element convingător suplimentar pentru a vedea această nouă producţie, care este pentru cei mulți cinefili, cel mai aşteptat film sci-fi al anului. Pentru cinefilii ocazionali, imaginile uluitoare ale filmul, subiectul controversat și distribuţia izbitoare cu Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine şi Jessica Chastain, ar trebui să fie mai mult decât satisfăcătoare, chiar şi pentru a atrage o mulțime semnificativă de spectatori noi.

Poster Interstellar

Deși există încă mult mister în jurul complotului filmului, trailerele anterioare, ne-au dezvăluit puţin din povestea de bază: un pilot pe nume Cooper (McConaughey), se alătură unei misiuni spaţiale ce va călători printr-o gaură de vierme descoperită recent, pe o planetă îndepărtată, în încercarea de a salva omenirea, care se confruntă cu dezastre ecologice la scară mare. Avem acum două clipuri noi, ce adaugă unele detalii interesante și cadre noi fantastice, marca Christopher Nolan.  Pe lângă imaginile familiare din clipurile anterioare, avem parte de surprize noi: un tip de robot ce nu pare standard și câteva detalii despre misiunea personajului lui McConaughey, cât și ceea ce el caută. Totuşi, noile dezvăluiri, parcă ridică şi mai multe întrebări.

Poster Interstellar

Într-o notă mai dramatică, miza personală cu care se confruntă personajul lui McConaughey, provine din confruntarea sa cu posibilitatea de a alege între familie și misiunea de a salva omenirea. Dramă ce face ca această abordare sci-fi, să fie una dintre cele mai interesante producţii ale anului.
Interstellar ajunge în cinematografe pe 7 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.