COLIN FARRELL Confirmat În SEZONUL 2 Al Serialului TRUE DETECTIVE

Zvonurile anterioare ce spuneau că actorul Colin Farrell, ar fi fost în discuţii pentru un rol în Sezonul 2 al serialului HBO True Detective​​, se adeveresc, deoarece actorul a confirmat faptul că va apărea în opt episoade ale serialului.

COLIN FARRELL Confirmat În SEZONUL 2 Al Serialului TRUE DETECTIVE

Nu există încă nici o confirmare oficială că ceilalţi actori prezenţi în zvonurile recente, precum Vince Vaughn sau Taylor Kitsch, vor primi şi ei un rol în True Detective, dar cum această bucată de informație este confirmată deja, sunt așteptate câteva anunțuri oficiale cu privire la completarea distribuţiei, în următoarele săptămâni. Recent, s-a confirmat faptul că protagoniştii primului sezon, Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, nu-şi vor mai face apariţia şi în Sezonul 2 al serialului True Detective. Creatorul Nic Pizzolatto, a declarat anterior că există însă patru roluri centrale în următorul sezon al serialului produs de HBO.

Colin Farrell

Întrebat despre zvonurile recente, actorul Colin Farrel a declarat:
-„Da, voi fi în sezonul 2. Sunt atât de entuziasmat. Am aflat că voi apărea în opt episoade şi că filmările vor dura în jur de patru, cinci luni. Ştiu puţine lucruri despre proiect deocamdată, însă filmările vor avea loc în împrejurimile Los Angeles-ului, ceea ce este grozav.”, a declarat Farrell.
Apoi a elaborat că personajul său este numit Ray Velcaro, un om care a suferit ani de traume atât în ​​viața personală cât și în cea profesională.

Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în Sezonul 1 True Detective

Intriga viitorului sezon al serialului, va avea loc în trei orașe diferite din California cu un complot care se va concentra pe sângerosul asasinat al unui om de afaceri corupt de la oraş, găsit mort în noaptea în care ar fi trebuit să încheie o afacere imobiliară uriaşă. Un sinopis preliminar mai notează că trei detectivi din trei oraşe diferite vor încerca să rezolve misterul aceleaşi crime, dar cu metode diferite. De asemenea, zvonuri recente spun că actriţele Elizabeth Moss și Rachel McAdams, sunt în bătălie pentru aceeași rol feminin din serial.

True Detective artwork

Serialul True Detective, este pregătit înceapă filmările, așa că ne aşteptăm la nişte comunicate de presă oficiale cât de curând. Cei de la HBO, intenţionează să difuzeze noul sezon, vara viitoare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.