COLIN FIRTH Antrenează Super Spioni În Noul Trailer Pentru KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Câştigătorul unui Oscar, Colin Firth, trece la filmele de acţiune cu rolul său din filmul Kingsman: The Secret Service, a cărui scenariu se bazează pe o carte de benzi desenate, în care personajul său este un super agent cu abilităţi speciale, ce antrenează adolescenţi în arta spionajului.

COLIN FIRTH Antrenează Super Spioni În Noul Trailer Pentru KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Cu toţii îl ştim pe Colin Firth ca fiind oarecum un actor blajin și serios în rolurile sale, dar, iată că în noul său film Kingsman: The Secret Service, regizat de Matthew Vaughn (X-Men: First Class, KickAss), actorul se dezlănţuie şi cotonogeşte absolut pe toată lumea, fiind unul din personajele principale ale filmului bazat pe o carte de benzi desenate concepută de Dave Gibbons și Mark Millar, cel care a lucrat cu regizorul Vaughn la populara serie Kick-Ass. Povestea filmului, spune fantastica aventură a unui agent secret veteran (Colin Firth), care recrutează un delincvent adolescent (Taron Egerton) de pe străzile din Londra, și-l aduce într-o școală britanică de spioni, ce modelează elevii pentru a deveni un fel de super spioni.

Acţiune stilizată în Kingsman: The Secret Service

Povestea este izbitor de asemănătoare cu multe alte filme cu spioni, sau chiar cu unele poveşti devenite faimoase între timp, gen Wanted, a cărui scenariu a fost scris tot de Mark Millar. Noul trailer al filmului, ne pregăteşte pentru un film ce arată a fi destul de distractiv, deși am sperat că voi vedea puţin mai mult din interpretarea câştigătorului de Oscar, Colin Firth. Totuşi, cadrele stilizate şi cascadoriile specifice pe care regizorul Matthew Vaughn le prezintă, arată a nişte manifestări specifice filmelor cu James Bond, probabil într-o manieră puţin mai modernă.

Colin Firth este un spion fără scrupule în filmul de acţiune Kingsman: The Secret Service

Noul clip, ne răsfaţă cu aproximativ un minut de lupte extravagante şi replici aproape comice cu Colin Firth şi gadget-urile spion pe care personajul său le foloseşte într-un pub. Restul cadrelor fiind ambalate cu aspecte deosebite ale momentelor de acțiune din film, dar și o bună bucată de amuzament cu replicile lui Samuel L. Jackson. Până în prezent, am trecut cu vederea filmul Kingsman: The Secret Service, dar acest trailer nou, este un bun memento că nu ar trebui să ocolim filmele şi talentul regizorului Matthew Vaughn.

Poster pentru filmul de acţiune Kingsman: The Secret Service

Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Samuel L. Jackson și Mark Strong joacă în noul film de acţiune al celor de la Fox.
Kingsman: The Secret Service, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 24 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.