Drama Membrilor Tancului Condus De BRAD PITT, În Noul Trailer Fantastic Pentru Filmul FURY

Drama Membrilor Tancului Condus De BRAD PITT, În Noul Trailer Fantastic Pentru Filmul FURY

Trebuie să vezi noul trailer exploziv al filmului Fury, producţia despre finalul celui de al doilea război mondial în care joacă Brad Pitt, Logan Lerman, Micheal Pena, Jon Bernthal şi Shia LaBeouf, ce riscă să devină unul din cele mai bune filme cu război din ultimi ani.

A trecut ceva timp de când am văzut primul trailer pentru filmul Fury, dar iată că astăzi avem parte de un trailer internațional nou și pot să vă spun de pe acum: este este la fel de exploziv şi de intens. Scenariul filmului Fury, este scris de regizorul David Ayer (End Of Watch), iar atmosfera sumbră de la sfârşitul celui de al doilea război mondial, este redată excelent prin intermediul noului trailer internaţional, ca să nu mai menţionez de efectele speciale senzaţionale. Filmul are stabilită acţiunea exact la sfârșitul celui de al doilea război mondial, în aprilie 1945, atunci când regimul nazist este în colaps şi toate semnele prevestesc sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă, împreună cu echipajul său de cinci oameni, conduce un tanc Sherman ce ajunge să fie supranumit Fury.

Brad Pitt în noul său film despre sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, intitulat Fury

În timp ce forţele aliate, schimbă soarta războiului, ei trebuie să pătrundă în spatele liniilor inamice, pentru o misiune nebunească, ce ar trebui să dea o ultimă lovitură decisivă forţelor armate ale Germaniei naziste. În timp ce se afla pe platourile de filmare, regizorul filmului David Ayer, a declarat că obiectivul său este de a face un film autentic, care să ofere un aspect neutru despre ce s-a întâmplat la finalul celui de al doilea război mondial. Bazându-ne pe imaginile fantastice din acest nou trailer internațional, există o șansă bună ca regizorul să se fi ţinut de cuvânt. Filmul este o piesă unică, ce se bazează pe trăirile personajelor principale, precum și pe faptul că este o poveste originală, o dramă intensă ce sunt sigur că va fi nominalizată la cel puţin o categorie a premiilor Oscar. Fury, este cu siguranţă pe lista filmelor cele mai anticipate din această toamnă, iar distribuţia promiţătoare şi secvenţele de acțiune ale primului trailer, promit că vom vedea o dramă memorabilă, de toată frumuseţea.

Poster Fury 2014

În film mai joacă Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal și Jason Isaacs.
Fury va ajunge în cinematografe pe 14 noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.