LIAM NEESON Declară Că Personajul Său Nu Va Apărea În STAR WARS: EPISODE VII

Aflat în turneul de promovare al noului său film, Liam Neeson a fost întrebat dacă personajul său din trilogia sequel Qui-Gon Jinn, va reveni într-o formă sau alta, în Star Wars Episodul VII.

LIAM NEESON Declară Că Personajul Său Nu Va Apărea În STAR WARS: EPISODE VII

Mega producţia mult aşteptată, Star Wars: Episodul VII, se filmează în prezent în studiourile Pinewood din Londra şi chiar dacă oficial, nu ştim prea multe detalii despre următoarea aventură din galaxia foarte îndepărtată, există câteva zvonuri, ce puse cap la cap, ar trebui să ne dea o idee despre ce va conţine viitorul film. Se pare că nu există săptămână sau lună în care să nu apară o ştire sau un zvon despre Star Wars: Episode VII. După ce am aflat cum va arăta personajul Luke Skywalker şi cum s-a rănit Harrison Ford pe platourile de filmare, am rămas uimiţi la ştirea că însuşi Împăratul Palpatine, unul din cele mai puternice şi versatile personaje negative din universul Star Wars, ar putea reveni în Episodul VII. Totuşi, în ciuda unor dezvăluiri evidente, sunt sigur că nimeni nu se aşteaptă ca personajul lui Liam Neeson, Qui-Gon Jinn să revină în Episodul VII.

Qui-Gon Jinn încearcă un truc Jedi pe Watto în Războiul Stelelor: Ameninţarea Fantomei

Şi din câte se pare, nici nu va avea parte de un cameo. Aflat în Marea Britanie, pentru a promova filmul Walk Among The Tombstones, Liam Neeson a fost întrebat de către cei de la HeyUGuys, dacă a fost invitat în vreun fel sau altul, să revină la personajul său din trilogia sequel. Iată ce a declarat actorul:
-”Nu, nu m-au contactat. Dar, sigur, aş vrea să revin, nu aş vrea ca altcineva să îl interpreteze pe Qui-Gon Jinn. Nu ştiu care este povestea actuală a viitorului film, cred că e povestea lui Harrison Ford şi Carrie Fisher, povestea generaţiei personajelor lor, iar povestea personajului meu, a avut loc cu mult înainte de asta.”
Deşi mi-ar fi plăcut ca Qui-Gon Jinn să apară sub forma unei fantome jedi, răspunsul lui Liam Neeson, pe care îl veţi putea vedea într-un clip scurt mai jos, lămureşte clar acest aspect.

Întâlnire epică: Qui-Gon Jinn, Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi şi R2-D2

Spoiler Alert! În timp ce nu există detalii oficiale despre complotul filmului, tot mai multe surse spun că povestea principală din Star Wars: Episodul VII, îl va avea în centrul atenţiei pe Han Solo și Chewbacca, ce pleacă într-o misiune specială pentru a-l găsi pe vechiul lor prieten, Luke Skywalker, pe care nu l-au văzut de 30 de ani. Lor li se alătură în această căutare, două personaje noi, interpretate de John Boyega și Daisy Ridley. Perechea a găsit o mână mecanică tăiată pe Tatooine, o mâna ce ținea strâns o sabie laser. Sabia, este identificată de către Han ca fiind cea a lui Luke. Ei vor începe să îl caute pe Luke, descoperind că este ținut captiv de Inchizitorii Sith.

Poster Star Wars Episode VII

Filmul Star Wars: Episode VII, ce este momentan în producţie, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.