TAKEN 3: Primele Imagini Oficiale Cu LIAM NEESON Şi FOREST WHITAKER

Liam Neeson, Forest Whitaker şi Maggie Grace, sunt gata de acţiune în primele imagini oficiale din al treilea film al francizei Taken, ce se pare că va avea titlul oficial, puţin modificat.

TAKEN 3: Primele Imagini Oficiale Cu LIAM NEESON Şi FOREST WHITAKER

Deși Liam Neeson şi-a construit statutul actual de star al filmelor de acțiune, după succesul thriller-ului Taken din 2008, actorul a fost sceptic cu privire la revenirea sa la un alt film al francizei. Cu toate acestea, filmul Taken 2, a băgat în buzunarele celor de la studio, aproape 375 de milioane de dolari în întreaga lume, asta însemnând destul de mult față de bugetul modest de 45 milioane de dolari al filmului, astfel determinând producătorii, să se gândească la perspectiva următorului film. După ce şi-a negociat revenirea în Taken 3, pentru enorma sumă de 20 milioane dolari, Liam Neeson, pare să fie mai mult decât confortabil în pielea personajului Bryan Mills, fostul agent CIA dotat cu un set de abilităţi speciale, în primele imagini oficiale al filmului cu numărul trei, ce se numeşte Tak3n.

Liam Neeson în Taken 3Forest Whitaker în Taken 3

Poate ca noul său film A Walk Among The Tombstones, nu a avut un start prea strălucit în boxoffice-ul de week-end, totuşi, Liam Neeson, ar trebui să revină din nou în top cu filmul Taken 3, ce va ajunge în cinematografe pe 9 ianuarie 2015. Doar că de data aceasta, nimeni nu este răpit. Insă îl vom găsi pe fostul agent Bryan Mills, acuzat de crimă. În afară de câteva detalii despre complotul filmului, avem şi câteva imagini ce confirmă întoarcerea lui Maggie Grace şi introducerea lui Forest Whitaker. Se pare că Whitaker este de partea băieților buni, pentru că el joacă rolul unui agent.

Liam Neeson şi Forest Whitaker în Taken 3
Liam Neeson şi Maggie Grace în Taken 3

Cu toate acestea, Whitaker a declarat că nu va exista în film nici o luptă între el și Liam Neeson:
-„Nu există nici o luptă mare între noi, dar totuşi, mi-ar fi plăcut. Va trebui să așteptam până vom vedea Taken 4.”
Dar, în conformitate cu declaraţiile lui Neeson, probabil nu va mai fi un Taken 4, după cum chiar actorul a declarat:
-„Este o poveste destul de întortocheată şi bună. Dar cred că Taken 3 este sfârșitul pentru mine.”

Poster Taken 3 - Tak3n

În Taken 3, mai joacă Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker și Jonny Weston.
Sperăm că 20th Century Fox va renunţa la această idee înainte de lansare, dar potrivit celor de la USA Today, titlul oficial al filmului cu numărul trei, va fi de Tak3n. Dar dacă Taken 3 îşi continuă tendința și câștigă mai mult decât filmele predecesoare, este greu de crezut că studioul va scoate din priză franciza.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.