Primul Clip Din Animaţia Marvel BIG HERO 6: Fă Cunoştinţă Cu Hiro Şi Baymax

Marvel si Disney prezintă primul clip amuzant din animaţia Big Hero 6, în care vedem momentul crucial când cei doi protagonişti fac cunoştinţă, într-un mod mai ciudat.

Primul Clip Din Animaţia Marvel BIG HERO 6: Fă Cunoştinţă Cu Hiro Şi Baymax

Don Hall și Chris Williams (Bolt), au regizat adaptarea benzilor desenate Marvel cu acelaşi nume, care are loc în orașul high-tech San Fransokyo și care spune povestea unui copil minune, un geniu al inventicii pe nume Hiro Hamada (vocea lui Ryan Potter ), care, cu al său companion robot pe nume Baymax (Scott Adsit) fost specialist în tractări auto, formează o echipă de luptători împotriva criminalității pentru a salva metropola de la distrugere. Eu nu sunt familiarizat cu materialul sursă, dar mi-a plăcut trailerul animaţiei și aștept cu nerăbdare să văd acest film luna viitoare.

Hiro şi Baymax în Big Hero 6
Hiro şi Baymax în Big Hero 6

Este interesant dialogul scris mai inteligent şi faptul că Marvel scoate această animaţie, sub egida celor de la Disney, mai ales că studioul, are o grămadă de lucruri de realizat în ultima vreme, printre care şi acest proiect de animație. Acest clip este mai mult ca sigur de la începutul filmului, considerând că pare a fi scena în care cei doi protagonişti se întâlnesc pentru prima oară.
Big Hero 6, beneficiază de vocile actorilor Maya Rudolph, James Cromwell, TJ Miller, Jamie Chung, Genesis Rodriguez, Damon Wayans Jr. și Alan Tudyk.

Poster Big Hero 6

Big Hero 6 ajunge în cinematografele 3D şi cele normale odată cu lansarea mondială din octombrie, în cadrul festivalului internaţional de la Tokyo, iar în SUA va putea fi văzut din 7 noiembrie.Totuşi, animaţia Disney este aşteptată de abia în Ianuarie pe marile ecrane din România.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.