Primul Trailer Complet THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY Part I: Se Naşte Rebeliunea În Districtul 13

Katniss Everdeen este scânteia ce aprinde rebeliunea în cele douăsprezece districte din Panem, iar primul trailer complet pentru The Hunger Games: Mockingjay Part I, prezintă acţiunea alertă a ultimei aventuri din adaptarea Jocurile Foamei.

Primul Trailer Complet THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - PART 1: Se Naşte Rebeliunea

Lionsgate a lansat primul trailer complet pentru The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, trailer ce prezintă o bucată din prima jumătate a concluziei finale a adaptării pentru marele ecran a romanului Jocurile Foamei, adaptare regizată de Francis Lawrence. Filmul o găsește pe Katniss (Jennifer Lawrence), în fruntea revoltei din Districtul 13, în timp ce Peeta (Josh Hutcherson) și Johanna (Jena Malone) sunt ținuți captivi în Capitoliu. Regizorul Francis Lawrence, reuşeşte să surprindă din nou cu imaginile fantastice din acest prim trailer, iar după ce ne-a fascinat cu filmul de anul trecut, îndrăznesc să îmi fac speranțe mari pentru adaptarea cărţii Mockingjay, probabil cea mai slabă carte a trilogiei.

Preşedinta Alma Coin şi Plutarch Heavensbee în Jocurile Foamei: Revolta Partea I

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest trailer, este că filmul pare a fi orchestrat mai mult în vena unor pelicule de acțiune, în timp ce Catching Fire, a fost mai mult un thriller, iar primul film a fost, în esență, un film de supravieţuire. Districtul 13, nu este tocmai o locație cinematografică ideală, iar în acest trailer, există o mulțime de scene ce nu te fascinează, dar, la fel ca şi voi, sunt foarte curios să văd ce modificări au fost făcute în adaptarea filmului de lung metraj. Filmul pare destul de epic în domeniul de aplicare, și îmi imaginez că Mockingjay – Part 1, va fi intrarea cea mai intensă din această franciză.

Katniss Everdeen în Jocurile Foamei: Revolta Partea I

Totuşi, anticiparea, mă face deja să mă gândesc la partea a doua a concluziei finale, care ar trebui să fie mult mai explozivă. În caz că încă nu ştiai, această franciză cinematografică are la bază o trilogie de romane pentru adolescenţi scrisă de romanciera americană Suzanne Collins. Acţiunea din cele trei romane se petrece în viitor, pe teritoriul fostei Americi de Nord, unde războiul civil a condus la apariţia a 12 districte, controlate de o elită amorală şi ghiftuită. În fiecare an, pentru a-şi reafirma dominaţia, ei răpesc 12 tineri şi îi aruncă într-un concurs sângeros şi mortal, din care doar câştigătorul supravieţuieşte.

Poster Jocurile Foamei: Revolta Partea I - Katniss Everdeen

În film mai joacă, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Sam Claflin, și Donald Sutherland.
Jocurile Foamei: Revolta – Partea I, ajunge în cinematografe din 21 noiembrie, iar cea de-a doua, pe 20 noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.