INEDIT: Nava MILLENNIUM FALCON În Primul Video Viral Pentru STAR WARS: EPISODUL VII

În noile filme Star Wars, vom vedea şi celebra navă Millennium Falcon, dar cineastul J.J. Abrams, a făcut o modificare specială pentru o scenă dintr-un clip viral, un clip în care apare şi o surpriză neaşteptată, adăugată de regizor.

INEDIT: Nava MILLENNIUM FALCON În Primul Video Viral Pentru STAR WARS: EPISODUL VII

Regizorul J.J. Abrams și Zack Snyder, s-au tot tachinat on-line în ultimele săptămâni, parodiind cele două blockbustere la care lucrează: Star Wars: Episode VII și Batman v Superman: Dawn of Justice. Zack Snyder a dat lovitura recent postănd online o imagine cu un Stormtrooper arestat pentru aşa zisul furt al Batmobilului. J.J. Abrams, i-a dat replica cu un clip fantastic, ce a devenit deja viral. A recuperat Batmobilul și l-a plasat pe partea de dedesubt a navei Millennium Falcon. Zack Snyder este în prezent ocupat cu filmările pentru Batman V Superman: Dawn Of Justice în Detroit, iar în ultimele săptămâni, zvonuri interesante au indicat faptul că unul din noile vehicule ce îl vor purta pe Batman, a fost furat. Snyder, a postat pe Twitter un răspuns amuzant pentru această știre, unul care a făcut ca fanii lui, să fie în extaz. Un Stormtrooper – soldaţii imperiali din Star War – a fost reţinut pentru furtul Batmobilului (vezi imaginea de mai jos).

Un Stormtrooper arestat pentru furtul Batmobilului

Acum, ştim că acest zvon a fost în întregime fals. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Detroit, a confirmat că: „Batmobilul este cu siguranţă în peștera lui Batman, acolo unde este locul lui.” Iar dacă fanii celor două filme credeau că lucrurile se vor opri aici, se pare că s-au înşelat amarnic. J.J. Abrams, nu a rezistat tentaţiei de a răspunde provocării. El a realizat ieri, un clip video, ce dispune de coloana sonoră clasică Star Wars, iar începutul clipului, ar trebui să dea fiori, oricărui fan Star Wars. Videoclipul a fost trimis de către Abrams prin contul de twitter al casei sale de producţie Bad Robot, direct către Zack Snyder. Desigur, clipul lui Abrams, este o distracție pe cinste pentru fanii ambele proiecte, două dintre cele mai mari și cele mai anticipate filme, unul care va aduce înapoi pe ecrane saga Star Wars, iar celălalt, continuarea unui film cu Superman, ce va realiza un vis de mult aşteptat: Batman și Superman împreună pe marele ecran.

Două nave X-Wing şi Millennium Falcon pe platourile de filmare pentru Star Wars: Episode VII

În plus, în clipul lui Abrams, este un adevărat Millenium Falcon! Sau cel puțin, o parte din el. Fiindcă aşa arată recentele fotografii neoficiale de pe platourile de filmare (vezi mai sus), ce dezvăluie o vedere de sus a unei baze, cu noi modele de X-Wing și jumătate de Millennium Falcon. Aceste decoruri, sunt în cea mai mare parte complete, atât în interiorul cât și în afară şi au fost construite cu mult înainte ca producția să înceapă filmările. Totuşi, acesta este doar un exemplu al modului în care J.J. Abrams a luat în serios tot ceea ce feedback-ul pentru filmele Star Trek și cele prequel Star Wars, au avut de oferit, și a ales să se bazeze mai mult pe efecte practice pentru Star Wars: Episodul 7.

Poster Star Wars: Episode VII

Filmul Star Wars: Episode VII, ce este momentan în producţie, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.