Schimbări În Serialul GAME OF THRONES: BRAN STARK Şi HODOR Nu Vor Apărea În SEZONUL 5

Filmările pentru Sezonul 5 al serialului Game Of Thrones, sunt de aşteptat să înceapă în curând, iar modificările din distribuţie, vor exclude câteva caractere principale din povestea fantastică scrisă de George R.R. Martin.

Schimbări În GAME OF THRONES: Personajele BRAN STARK Şi HODOR Nu Vor Apărea În SEZONUL 5

Ţinând cont de faptul că de-a lungul a patru sezoane, distribuţia serialului Game Of Thrones a suferit nenumărate schimbări majore, nu e de mirare că şi sezonul 5 al serialului HBO, va suferi modificări interesante. Deși fanii autorului George RR Martin şi a seriei de cărţi din saga Cântec De Gheață Şi Foc, au fost fericiţi atunci când au putut vedea că poveștile lor preferate, vor primi apreciere pe scară largă datorită masivei adaptări a serialul HBO, au fost şi enervaţi la culme atunci când regizorii David Benioff și DB Weiss, au început să sară capitole întregi din materialul sursă. În timp ce George Martin, are nevoie de ceva timp pentru a scrie ultimele două cărți ale seriei, conducătorii show-ului David Benioff și DB Weiss, au început deja să acopere o mare parte de material din cea mai recentă carte, Dansul dragonilor, în Sezonul 4 și recent au dezvăluit planurile de a finaliza serialul, după al șaptelea sezon, indiferent dacă Martin va termina sau nu seria de cărţi.

BRAN STARK Şi HODOR În SEZONUL 3 Urzeala Tronurilor

Ca urmare a faptului că Benioff și Weiss, se îndreaptă spre încheierea adaptări seriei TV, o mare bucată a aventurilor din cărți, vor fi excluse din al cincilea sezon. Primul lucru exclus din următorul sezon, se pare că vor fi viitoarele aventuri ale lui Bran Stark, Hodor şi a prietenilor lor misterioşi. Vorbind cu Comisia Australiană de Broadcasting, actor Kristian Nairn, cel care îl interpretează pe Hodor, a dezvăluit că el și Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) nu vor apărea deloc în următorul sezon:
-„Avem un întreg sezon liber și avem o pauză de aproape un an, numai pentru că îmi imaginez că povestea noastră se apropie de final şi va avea concluzia, doar la sfârșitul cărților.”

Sezonul 4 Urzeala Tronurilor
Hodor În Sezonul 4 Urzeala Tronurilor

Într-adevăr, odată ce fanii cărţilor şi-au dat seama unde a ajuns povestea lui Bran și Hodor la finalul sezonului 4, mulți au început să se întrebe cât de departe va ajunge povestea din această adaptare. Totuşi, faptul că cele două personaje, vor lua o aşa zisă pauză de un an, este o rezolvare simplă pentru Weiss și Beniof şi destul de frustrantă pentru public, dat fiind faptul că povestea lor a lăsat un suspans destul de mare la sfârșitul sezonului 4. Serialul Urzeala Tronurilor are tendința să devină destul de aglomerat în personaje şi suntem siguri că regizorii acestuia şi echipa de producţie, încearcă din răsputeri să aducă pe micile ecrane, cât mai multe povești și personaje, așa că s-ar putea ca lipsa lui Bran şi Hodor din sezonul 5, să fie în favoarea show-ului.

Poster Game Of Thrones - Bran Stark

Fie că George RR Martin termină seria de cărţi sau nu, sfârșitul este aproape pentru serialul Urzeala Tronurilor. Tot ceea ce rămâne, e speranţa că echipă ce lucrează la serial, va realiza o concluzie satisfăcătoare pentru această sagă fantasy epică. Urzeala Tronurilor Sezonul 5, va avea premiera pe HBO în primăvara anului viitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.