STAR WARS REBELS: Vezi Un Nou Film Scurt Intitulat NOT WHAT YOU THINK

Not What You Think, se numeşte noul filmul scurt din serialul animat Star Wars: Rebels şi ne atrage atenţia asupra unuia din personajele principale ale poveştii: tânărul rebel Ezra.

STAR WARS REBELS: Un Nou Film Scurt Intitulat NOT WHAT YOU THINK

Un alt film de scurt metraj a aterizat online, un mic preview pentru viitorul serial al celor de la Disney, seria de animație a cărui poveste, va încerca să facă legătura între perioadele de timp dintre Episodul III şi Episodul IV din saga Star Wars. Acest al patrulea preview din seria de filme scurte, este intitulat Not What You Think şi se concentrează asupra personajului Ezra, interpretat de Taylor Gray, personaj care este efectiv, caracterul principal al show-ului. Ezra este un tânăr ce îşi trăieşte viaţa din mici furtişaguri, un tânăr hoțoman ce a crescut pe planeta Lothal sub domnia Imperiului Galactic. La fel ca şi cele anterioare, noul preview din serialul Star Wars Rebels, este de fapt un trailer ce se prezintă sub forma unui film scurt.

Ezra

Clipul nou, face referinţă evidentă la unul din personajele principale ale viitorului serial, tânărul dezorientat ce va ajunge să înveţe ce este cu adevărat forţa, devenind astfel un pion principal în povestea complicată a serialului şi evident, unul din fondatorii celebrei rebeliuni. Clipul a fost lansat pe contul oficial Star Wars YouTube şi are în principiu, scopul de a ne familiariza cu tonul serialului, dar mai ales, cu personajele acestuia. Serialul Star Wars: Rebels, încearcă să facă legătura între Episoadele III și IV, și, ca atare, are motive să aspire la caracteristicile estetice și narative ale filmului original Star Wars. Aceste scurte metraje, demonstrează că producătorii Dave Filoni, Simon Kinberg, încearcă din răsputeri să reproducă tonul clasic al seriei Star Wars. Personal, sunt curios să văd cum funcționează această nouă găselniţă Star Wars, pe termen lung, dar mai ales, cum va introduce principalele personaje ale serialului, în povestea principală.

Rebelii din serialul animat Star Wars: Rebels

Oricum ar fi, Star Wars: Rebels, este o bună oportunitate de a reveni în universul extins Star Wars, şi chiar dacă nu sunteţi încântaţi de ideea serialului, este o excelentă ocazie de a introduce fantastica poveste în mintea copiilor voştri. În noul serial animat Rebels, forțele imperiale ocupă o planetă îndepărtată, o planetă mică numită Lothal, pe care o guvernează cu forţa. Echipajul pestriț al navei Ghost, rămân singurii rebeli ce opun rezistenţă împotriva Imperiului Galactic. Împreună se vor confrunta cu pericole nemaiîntâlnite şi răufăcători inventivi, cu speranţa că într-o zi vor avea puterea necesară de a aprinde scânteia unei rebeliuni.

Poster Star Wars: Rebels

Serialul animat dispune de de vocile actorilor Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Vanessa Marshall, Taylor Gray și Steven Jay Blum.
Serialul Star Wars Rebels este programat să aibă premiera în Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.